Programul Barilife pune la dispozitia persoanelor varstnice un sistem inovator prin care acestia pot beneficia direct acasa de servicii identice celor din casele de batrani, astfel incat clientii sai sa se bucure in continuare de confortul propriei locuinte.
Proiectul implementat de Barilife reprezinta solutia pentru persoanele varstnice care prefera sa nu-si paraseasca locuinta, dar in acelasi timp au nevoie de ingrijire si ajutor.

Avand in vedere reticenta cu care este privit transferul la o casa de batrani, initiatorii proiectului Barilife isi propun sa asigure persoanelor varstnice o viata linistita si independenta, intr-un mediu cunoscut si indragit, fara a-i transforma intr-o povara pentru rude.

Beneficiile oferite de programul Barilife incep cu o comunicare 24 de ore din 24 cu personalul specializat disponibil in call center, asigurarea de servicii medicale si sociale, pana la siguranta personala si grija pentru rezolvarea problemelor casnice. O echipa de angajati permanenti Barilife vor presta aceste servicii pentru persoanele varstnice care au accesat programul.


De mai bine de 20 de ani, conceptul Barilife se aplica cu succes pentru persoanele varstnice din alte trei tari: Israel, Olanda si Germania. In prezent, in comunitatea Barilife sunt inscrisi peste 100.000 de abonati.

Pentru moment, programul functioneaza doar in Bucuresti, dar incepand cu cel de-al doilea semestru al anului viitor, initiatorii vizeaza extinderea lui si in orasele mari din tara.

„Am dorit sa implementam in Romania un concept identic celor ce functioneaza deja in Israel, Germania si Olanda si asta deoarece cunoastem in profunzime nevoile batranilor si intelegem ca ei vor sa ramana acasa, chiar daca au nevoie de ingrijire si ajutor pentru a-si putea continua viata in mod obisnuit”, spune Moti Bari, fondatorul Barilife.

Cum functioneaza?

Programul Barilife a fost gandit sa functioneze pe baza unui abonament lunar achizitionat de membrii comunitatii sale, fara obligatia unei coplati din partea acestora pentru serviciile prestate la domiciliu. Astfel, fiecare abonat va avea instalat acasa un dispozitiv vocal care ofera posibilitatea unei legaturi 24 de ore din 24 cu o persoana specializata din Call Center, doar printr-o simpla apasare de buton.

In acest mod, abonatii pot fi in contact permanent cu echipa Barilife pentru a-si rezolva problemele zilnice intr-un timp cat mai scurt. Intregul sistem de apel vocal se activeaza prin intermediul unei bratari sub forma unui ceas de mana rezistent la apa.

Un abonament incepe de la 90 de lei pe luna pentru 7 tipuri de servicii si poate ajunge pana la 250 de lei, pret in care sunt incluse 15 servicii, de la asigurarea unui mester/technician in cazul unei defectiuni casnice, pana la asistenta medicala de urgenta sau protectie impotriva hotilor.

Echipa Barilife va sta la dispozitie. Pentru mai multe detalii si informatii despre serviciile furnizate de Barilife, puteti accesa http://barilife.ro/ sau apela numarul de telefon: +40-(0)21.302.4555.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri