A venit primavara si Bucurestiul se dezmorteste la capitolul evenimente. Oferta acestui sfarsit de saptamana include debutul a trei dintre cele mai asteptate evenimente din luna martie: Jazz in Church Festival, expozitia The Human Body, deschisa la Muzeul Antipa si Festivalul Filmului Francofon, scrie PostModern.ro.
Daca cinematograful e prima ta oprire in weekend, pe langa Festival, poti merge la cel de-al treilea lungmetraj semnat Adrian Sitaru - comedia Domestic - iar daca preferi fanteziile, tot in acest weekend are premiera Jack the Giant Slayer, cu Ewan McGregor in distributie.

La capitolul muzica, iti reamintim asadar de Jazz in Church Festival - primul festival de jazz in biserica din Romania - care se afla in desfasurare pana duminica inclusiv, in timp ce Sala Radio te invita vineri la o Seara de muzica spaniola.

Teatrul are un repertoriu generos in acest weekend. Hotii de frumusete, o piesa dupa romanul lui Pascal Brucker, se joaca la Teatrul Evreiesc de Stat, iar spectacolul in doua parti Ingeri in America la Teatrul Metropolis.

La cafeneaua Godot, poti alege intre Fa-mi loc, O piesa desantata sau Julius Caesar, Teatrul Odeon iti propune Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprita, iar Teatrul National prezinta o piesa de Lia Bugnar, Fata din curcubeu.

Una dintre cele mai controversate expozitii se numara printre optiunile acestui sfarsit de saptamana - The Human Body la Muzeul Antipa. Inca o noutate absoluta in Romania gasesti la MNAC: prima expozitie de arta lettrista de la noi, Lettrists, Isou & Co.

Alte optiuni includ The Rest is Tomorrow, expozitie organizata pentru London Fashion Week 2013 sau colectia de picturi ruse de la MNAR, Intre Est si Vest.

Targurile sunt si ele variate, astfel ca daca esti amator de benzi desenate sau carti SF /Fantasy, esti asteptat la targul Final Frontier sau daca ti-ai programat o sesiune de shopping, merita sa treci si prin Vintage Pub unde are loc targul La Brocante.

Pentru altfel de "cumparaturi", te asteapta editia cincea a Bazarului cu Lucruri Gratis sau Cafeneaua cu pisici, organizata la Dianei Patru.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri