Weekend-ul se anunta cu vreme frumoasa, in special in prima parte. De aceea iti sugeram sa incerci un targ in aer liber si o plimbare pana la terasa Muzeului National de Arta Contemporana - mai ales ca vei avea ce vedea si in muzeu: in aceasta saptamana a avut loc un vernisaj foarte promitator. Dar nu trebuie uitate nici premierele de film si foarte multele spectacole de teatru - mai sunt deja doar doua luni si jumatate pana la incheierea stagiunii, relateaza PostModern.ro.
Premierele de film ale saptamanii incep cu mult-asteptatul Beasts of the Southern Wild, filmul care a stabilit recordul celei mai tinere actrite nominalizate la premiul Oscar - micuta Quvenzhané Wallis de numai 9 ani.

Tot in acest weekend vin in cinematografe un film SF cu Tom Cruise, Morgan Freeman si Olga Kurylenko - Oblivion si o comedie cu Paul Rudd si Tina Fey - Admission. Daca nu ai ajuns inca la proiectiile din cadrul Festivalului International de Film NexT, o poti face pana duminica inclusiv.

Daca te indrepti spre teatru, e bine sa stii ca la cafeneaua Godot poti alege intre Forma lucrurilor, Fa-mi loc sau Marea iubire a lui Sebastian. Teatrul Odeon te invita la Ascensiunea lui Arturo Ui poate fi oprita, iar la Bulandra poti merge la Ivanov, in regia lui Andrei Serban, sau la comedia Obiceiuri necurate.

La Teatrul National se joaca Fata din curcubeu si spectacolul Toti fiii mei, cu Victor Rebengiuc in rol principal. Iar daca nu ai vazut pana acum Tarul Ivan isi schimba meseria, un spectacol adaptat dupa o piesa semnata Mihail Bulgakov, ai din nou ocazia in aceste zile.

Daca faci un drum pana la MNAC, vei putea vizita atat noua expozitie semnata Mircea Cantor, cat si pe cea dedicata artei lettriste. The Human Body continua la Muzeul Antipa, Intre Est si Vest la MNAR, iar MTR-ul iti prezinta Razboiul impotriva taranimii. Anii colectivizarii (1949-1962).

Incheiem cu doua recomandari de targuri la ceainaria Serendipity are loc editia din aprilie a Yard Sale, iar Sala Dalles gazduieste cea de a zecea editie a targului V for Vintage.

Sursa foto: captura imdb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri