Tanya Zuckerbrot este unul dintre cei mai populari autori de carti despre nutritie si dieta, fiind creatoarea dietei F-Factor. Ea este un dietician certificat care a facut si un rezidentiat in aceasta arie de practica, potrivit nutritie.restomania.ro.
Daca un client alege sa lucreze cu ea, in locul altui consultant certificat al firmei, tariful este destul de mare, de 10.000 dolari pentru 10 ore de consultanta, tarif pentru care specialista evalueaza atat statusul clinic, cat si cel psihologic si obiceiurile alimentare ale pacientului.

Pe de alta parte, un program similar de consultanta tinut de un nutritionist incepator este mult mai ieftin, 3.000-4.000 dolari, conform Business Insider.

Dar este normal sa platesti mai mult pentru un nume, cum de altfel se intampla si in cazul antrenorilor de fitness ce consiliaza vedetele.

Ma intreb insa ce este in mintea acestor americani si chiar sunt curios daca 10 sedinte de consiliere chiar le schimba viata. Merita sa dai 10.000 dolari cand este aproape “common sense” ca ai nevoie de o dieta bazata pe multe fibre pentru a slabi si ca sa iti intaresti sanatatea?

Oricum, probabil ca actioneaza un mecanism similar cu mersul la sala de fitness. Ai nevoie sa dai niste bani ca sa te simti obligat sa mergi la fiecare sedinta si in plus sa ai si un instructor care sa te forteze sa lucrezi serios.

Este impresionant totusi ce a reusit sa faca Zuckerbrot cu acest program simplu bazat pe alimentele bogate in fibre care iti dau energie fara sa produca si kilograme in plus. Ea a reusit sa isi construiasca un adevarat imperiu in domeniul nutritiei, de la produse marca F-Factor Diet, carti si cursuri pana la programul de consultanta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri