Au adus un bucatar italian la Nonna Mia, pe care l-au pus sa conceapa un meniu imens. Si omu’ s-a conformat, el stie de ce… Mancarea e ceva mai buna decat cea de la majoritatea sutelor de restaurante « italienesti » din Bucuresti, insa nu ceva de tinut minte. E bucatarie traditionala italiana, de bistrou. Bruschetele au fost bune, la fel si supa. Pastele au fost foarte bune, la fel si sosurile. Mielul a fost cam prost (carnea de proasta calitate), la fel si spanacul, mult prea fiert, era ca un fel de terci din frunze intregi. Cu pestele am avut o surpriza de proportii, cand am gasit solzi sub crusta de legume, ca un fel de pane, in care erau acoperiti. Si nu cativa solzi rataciti, ci toti erau bine-mersi, la locul lor!
Ne-am gandit ca or fi fost niste sirene in farfurie, dar nu le-am putut noi vedea bine sub stratul de legume, fiindca stiu ca in gastronomie acela e singurul caz in care poti lasa clientului solzii in farfurie… Si cu siguranta ca asa a fost, fiindca altfel nu cred ca ne-ar fi luat 200 de lei pe ei.
Serviciul a fost bun la Nonna Mia, cu o chelnerita dezinvolta si autoritara. Clienti erau, unii vorbind in italiana. Celelalte preturi ni s-au parut rezonabile.
Asadar, Nonna Mia e un restaurant italian de cartier destul de bun, la care merita sa mergeti, mai ales daca sunteti in apropiere. Sa aveti grija doar cand comandati sirene, ca sunt cam scumpe…
Citeste si:
Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »
Te-ar putea interesa și: