Astazi se deschide, cu pompa, noul restaurant al lui Joseph Hadad – si primul dintr-o serie, daca e sa ne luam dupa ce scrie pe site-ul lui. Si-a pus numele pe el, « Joseph by Joseph Hadad », ca sa fie clar. Acesta a luat locul lui Mercado, care a stat deschis putin timp, desi era foarte bun. Nu e foarte clar daca Joseph by Joseph Hadad trebuie privit ca un restaurant nou sau doar ca o repozitionare a lui Mercado.

La cativa pasi de Joseph by Joseph Hadad, spre Kiselev, patronii de la Midocar au deschis restaurantul Nostri, cu bucatarie italiana, care a locul lui Le Petit Duc. Acum e intr-o perioada de rodaj, am inteles ca va avea o lansare oficiala in curand.

Salt s-a deschis si el, dupa o perioada foarte lunga de amenajare, in Herastrau, in locul fostului restaurant de la Bonton Palace.

Citeste si:

Niste Italieni au redeschis saptamana trecuta locatia din Piata Dorobantilor, unde au fost mai multe restaurante de-a lungul timpului (Trattoria Roma, apoi unul unguresc, nu-i mai tin minte numele), cu o investitie destul de consistenta si dupa lungi renovari. Se numeste Italia in Bocca.

Yoshi, al familiei lui Marius Tuca si al lui Mircea Varlam a luat locul lui G Bar (Ginger Bar) in Piata Floreasca, acum cateva zile, si are ca ambitie sa devina repede referinta in materie de sushi in Bucuresti. Are toate sansele sa ajunga acolo, pentru ca e foarte bun. De fapt, Yoshi e fostul Itadaki Sushi cu o infuzie masiva de capital si mutat din locatia care devenise prea mica si nu mai tinea pasul nici cu standingul pe care si-l doreau patronii.

Dintre restaurantele cu totul noi, adica in locuri unde nu au mai fost altele inainte: Zabaione, al lui Razvan Paunescu si al italianului Palumbo, care e si chef, chiar in rondul de la Charles de Gaulle. Un restaurant foarte frumos si bun, despre care se va vorbi mult in oras, sunt convins. Si un restaurant spaniol, La Rambla, deschis de catre o familie de romani care a lucrat ani lungi in Spania, tot prin locuri cu mancare, la etajul de la Mario Plaza, in Piata Dorobantilor. Bun si acela, am scris despre el pe Restograf.

Sursa foto: Restograf.ro