Bulgaria gazduieste intre 16 si 19 mai campionatul de golf Volvo World Match Play, organizat pentru prima data in Europa Centrala si de Est.
Aceasta noua locatie cu 7 terenuri este una dintre cele 28 de circuite diferite ale Turneului European 2013 si contribuie la atingerea obiectivului de a dezvolta noi destinatii pentru golf.

Volvo World Match Play Championship, care aniverseaza 50 de ani in 2013, va aduce laolalta 24 dintre cei mai buni jucatori din lume.

O alta noutate pentru acest an este data de fondul de premii, care a crescut la 3.000.000 de euro pentru 2013, cu 250.000 de euro mai mult decat in 2012. Castigatorului ii va reveni suma de 800.000 de euro.

Ultimele trei editii ale Volvo World Match Play Championships s-au desfasurat la Finca Cortesin in Spania.

Volvo Event Management este responsabil de planificarea si managementul activitatii de sponsorizare a turneelor de golf la nivel global, realizata in parteneriat de Volvo Car Corporation si de Volvo Group. Volvo Event Management are sediul in Gothenburg, Sweden si are birouri in Hong Kong.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri