Tablouri semnate de pictori romani, printre care si unul apartinand lui Lucian Grigorescu, vor fi scoase, marti, la licitatie de casa Alis din Bucuresti, valoarea totala estimata a acestora fiind de 171.500 de lei, potrivit site-ului acesteia.
Vedeta licitatiei, care cuprinde 10 loturi, este tabloul "Plimbare in padure", de Lucian Grigorescu. Pictura, un ulei pe panza, are pretul minin estimat de 28.000 de lei, scrie Mediafax.

Alte opere de arta scoase la licitatie marti, de la ora 19.00, sunt "Jucatorii de table", de Constantin Piliuta (estimare minima 16.000 de lei), "Curte interioara", de Rudolf Schweitzer-Cumpana (estimare minima 9.000 de lei), "Venetia", de Nicolae Darascu (estimare minima de 13.000 de lei), "Flori albe si rosii", de Jean Cheller (estimare minima 24.000 de lei), "Carciumarese", de Stefan Popescu (estimare minima 8.500 de lei), "Biserica din varful dealului", de Dumitru Ghiata (estimare minima 10.000 de lei), "Natura statica cu garoafe pe fond rosu", de Gh. N.
G.Vanatoru (estimare minima 23.000 de lei), "Natura statica cu pesti si lamaie", de Petre Iorgulescu-Yor (estimare minima 16.000 de lei) si "La cafenea", de Iosif Iser (estimat la 24.000 de lei).

Licitatia va avea loc marti, de la ora 19.00, la sediul casei Alis, tablourile putand fi vazute de public in cadrul expozitiei deschise duminica, luni si marti, intre orele 10.00 si 19.00.

Sursa foto: www.alis.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri