DB Schenker, furnizorul numarul unu in Romania de solutii logistice si transport, sustine pentru a patra oara reprezentantii tarii noastre la Concursul Muzical Eurovision.
Compania continua parteneriatul de succes cu Televiziunea Romana, asigurand suportul logistic si de transport pentru delegatia oficiala a Romaniei la Concursul Muzical Eurovision din Malmo, Suedia.

Aflata la cea de-a 58-a editie, competitia muzicala are loc in Malmo, Suedia, ca urmare a castigarii editiei precedente de catre Loreen cu piesa „Euphoria”.

DB Schenker a asigurat intreg procesul logistic si de transport al reprezentantiilor Romaniei la Malmo. Recuzita, precum si echipamentele muzicale utilizate de delegatia Romaniei au fost transportate la inceputul lunii mai.

"Datorita serviciilor noastre complexe, am reusit si de aceasta data sa transportam toate echipamentele din Romania in timp util si in conditii optime, la una dintre cele mai prestigioase competitii muzicale” declara dl Albin Budinsky, CEO DB Schenker Romania.

Colaborarea dintre DB Schenker si Televiziunea Romana a inceput in anul 2009, cand Romania a fost reprezentata de interpreta Elena Gheorghe, urmand colaborarile din 2010 si 2012, cand pe scena Eurovision au urcat Paula Seling si Ovi, respectiv trupa Mandinga.


Oferind cea mai complexa gama de servicii logistice si de transport, DB Schenker este expeditorul numarul 1 în Romania. Cu 6 sucursale si peste 60 de puncte de lucru raspandite in toata tara, DB Schenker detine o acoperire national totala, cu timpi de tranzit bine definiti. Cei peste 1.150 de angajati asigura expertiza necesar in operarea transporturilor pe plan national sau in traficul international, in regim de grupaj sau de camioane complete. De asemenea, compania cuprinde in portofoliul sau servicii de transport feroviar, expeditii maritime si aeriene, dar și operatiuni portuare si de vamuire.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri