Daca vreti sa vedeti cum o geanta incapatoare de zi devine un plic elegant de seara, un suport de laptop se transforma in masa de machiaj, iar o oglinda ingenioasa de podea poate fi folosita ca scaun prin depliere, puteti vizita expozitia “Design your world”, care se desfasoara la Palatul Stirbei din Capitala, intre 17-26 mai, in cadrul Romanian Design Week, un eveniment dedicat designului romanesc.

Produsele expuse au fost inspirate de cele mai noi ultrabook-uri convetibile care folosesc procesoare Intel Core din cea de-a treia generatie.

Practic, vizitatorii pot vedea si testa ultrabook-urile convertibile Asus Taichi, Dell XPS 12, Lenovo Ideapad Yoga 13, Sony VAIO Duo 11 si Toshiba Satellite U920t alaturi de zece produse de stil si design interior, realizate de creatorul de stil Ana Morodan si designerul de obiecte Anca Fetcu.

Fiecare produs creat are doua utilizari diferite, reflectand conceptul de “2 in 1” din tehnologie reprezentat de Ultrabook-ul convertibil: laptop si tableta.

Produsele create de Ana Morodan (foto sus) sunt o geanta masculina sport care devine geanta tip postas, o geanta incapatoare de zi, care devine un plic de seara prin detasare, o mapa din piele de ponei, convertibila intr-un plic sofisticat, o geanta tip postas masculina, care devine borseta si o husa din velur pentru laptop, care seara devine un accesoriu.

Obiectele de design interior realizate de Anca Fetcu (foto jos) sunt o oglinda de podea, care devine scaun prin depliere, un suport orizontal de laptop cu picioare, transformabil intr-o masuta de machiaj, un joc de darts de perete care se transforma in cos de baschet, o masa de cafea care poate fi utilizata si ca taburet, si o lampa moderna de birou, utilizabila si ca suport de hartii.

Expozitia “Design your world” face parte din “It’s your world now”, un proiect initiat de Intel Romania, filiala locala a celui mai mare producator de microprocesoare la nivel mondial. Proiectul a fost lansat la inceputul acestei luni in colaborare cu stilistul Ana Morodan, designerul de obiect Anca Fetcu si violonistul Alexandru Tomescu.

Ana Morodan este posesoarea celui mai vizitat blog de personal style din Romania, www.highstreetcardigans.com.

Anca Fetcu este una dintre cele mai apreciate nume in designul romanesc de obiecte, ea remarcandu-se in designul contemporan creand obiecte inedite, promovate pe site-ul propriu, www.ancafetcu.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri