Un tablou de Theodor Aman, "In harem", evaluat la 38.000 de lei, va fi scos la vanzare intr-o licitatie organizata de casa Alis din Bucuresti, marti, de la ora 19.00.
Lucrarii semnate de Theodor Aman i se alatura un tablou de Gh. N. G. Vanatoru, "Don Quijote", estimat la 36.000 de lei, si o pictura de Stefan Luchian, "Portretul lui Constantin Lahovari (Presedintele Societatii Ileana)", estimata la 30.000 lei, scrie Mediafax.

In licitatia de marti vor mai fi scoase la vanzare tablouri de Sabin Balasa - "Florica" (estimare minima: 9.000 de lei), Aurel Cojan - "Femei la scaldat (cariatide)" (estimare minima: 11.000 de lei), Margareta Sterian - "In parc" (estimare minima: 12.000 de lei), Jules Perahim - "Intrarea in sut" (estimare minima: 6.500 de lei), Iacob Lazar - "Strada" (estimare minima: 5.500 de lei), Ion Musceleanu - "Natura statica cu flori si pere" (estimare minima: 5.500 de lei) si Nicu Enea - "La baie" (estimare minima: 12.000 de lei).

Pretul de pornire in licitatie se va situa intre 30% si 75% din estimarea minima.

Licitatia va avea loc la sediul din bulevardul Iancu de Hunedoara al casei Alis, marti, de la ora 19.00. Lucrarile pot fi vazute la sediul casei Alis, de duminica pana marti, intre orele 10.00 si 19.00.

Sursa foto: www.alis.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri