Trupa Muse va sustine un concert la Londra, pe 2 iunie, cu ocazia lansarii in premiera mondiala a filmului "World War Z", care il are in distributie pe Brad Pitt, informeaza contactmusic.com.
Cei de la Muse semneaza, de altfel, coloana sonora a filmului. Cantecele se regasesc pe cel mai recent album al britanicilor, "The 2nd Law". Ulterior proiectiei in premiera mondiala a filmului, la Londra, Muse va sustine un concert in St. James Park. Biletele pentru eveniment vor fi puse in vanzare marti, scrie Mediafax.

Personajul principal din "World War Z" este fostul investigator al Natiunilor Unite, Gerry Lane (Brad Pitt), care calatoreste prin lume pentru a opri o pandemie. "World War Z" este regizat de Marc Forster, dupa un scenariu de Matthew Michael Carnahan, Drew Goddard si Damon Lindelof, dupa romanul omonim de Max Brooks. Brad Pitt este unul dintre producatorii filmului.

"World War Z" va intra in cinematografe pe 21 iunie, inclusiv in Romania, cu titlul "Ziua Z: Apocalipsa 3D".

Trupa britanica Muse, alcatuita din Matt Bellamy, Dominic Howard si Chris Wolstenholme, a lansat cinci albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii.

Sursa foto: www.muse.mu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri