Un tablou reprezentand o natura moarta de Theodor Pallady, estimat intre 27.000 si 30.000 de euro, va fi scos la vanzare pe 5 iunie la casa Goldart din Capitala, unde va avea loc licitatia "Pictura romaneasca de la L. A. Biju la Th. Pallady", scrie Mediafax.
O paleta larga de nume reprezentative ale picturii si graficii romanesti din secolele al XIX-lea si al XX-lea, acoperind tendinte si genuri dintre cele mai variate, figureaza pe lista licitatiei din 5 iunie a casei Goldart. De la lucrarile figurative si pitoresti de expresie grigoresciana pana la operele ilustrative pentru ideea de experimentalism - iubitorii de arta isi pot satisface cele mai exigente gusturi.

Printre alti artisti care vor fi scosi la licitatie se numara Dan Hatmanu, Lucian Grigorescu, Mihai Simonidy, Vasile Stefan, Leon Al. Biju, Adam Baltatu, C. Petrescu Dragoe, Samuel Mützner, R. Schweitzer Cumpana si Al. Istrati.

De asemenea, figura umana, in diferitele ei ipostaze, este surprinsa in lucrarile lui Sava Hentia, Jean Neylies, Eustatiu Stoenescu, G.D. Mirea, Iosif Iser, Ctin. Ganescu, Gh. Zamphiropol Dall, Octav Angheluta, Ion Tincu, Zamfir Dumitrescu.


Sursa foto: http://goldart.ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri