Stilistul a ales pentru campania de promovare o tinuta business alcatuita dintr-un sacou si pantaloni Messagerie si pantofi Magnanni, din piele naturala, netratata chimic. Tinuta a fost completata cu butonii Babette Wasserman, cravata din matase naturala Calabresse si, pentru un plus de rafinament, de acul de cravata Jan Leslie.
In magazinele TRENDS by Adina Buzatu sunt prezente, in exclusivitate pentru Romania, 52 de branduri cu nume de traditie, apreciate de cunoscatori pentru calitatea exceptionala a produselor si personalitatea puternica a colectiilor.

Adina Buzatu este promotorul unui concept original in moda masculina romaneasca, care imbina calitatea exceptionala a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizate in functie de personalitatea, aspectul fizic si modul de viata al fiecarui barbat dornic de o imagine corecta.

Printre brand-urile care se gasesc in exclusivitate la TRENDS, se numara marci in voga, cum ar fi Messagerie, Paul & Joe, L’F Unisex sau Babette Wasserman alaturi de brand-uri cu istorie, a caror experienta indelungata garanteaza calitatea: celebrele palarii Borsalino, bretelele Albert Thurston, prestigioasele camasi Eton si Bagutta sau atelierul Ortigni, unde pantofii sunt produsi exclusiv manual, inca din 1930.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri