B'estfest Summer Camp 2013 incepe in Tunari vineri, in line up-ul serii fiind Texas si Tiamat, iar in fiecare zi a festivalului programul scenelor principale va alterna, oferind publicului cel mai bun mix de muzica alternative rock, indie rock, hip-hop si soul, informeaza organizatorii, Emagic.
Accesul in zona de eveniment se va face vineri incepand cu ora 17.00, urmand ca in celelalte doua zile portile sa se deschida la ora 16.00, concertele fiind programate sa inceapa dupa ora 18.00, relateaza Mediafax.

Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), spectatorii B'estfest Summer Camp vor avea la dispozitie si anul acesta o linie speciala de transport pana la intrarea in zona de festival, care va functiona tur si retur, de la Piata Charles de Gaulle - chiar de pe breteaua din fata Parcului Herastrau (statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pana la intrarea in B’estfest Park.

Autobuzele vor avea inscriptionate textul "Linie speciala B'estfest" si vor circula cu o frecventa de 15 minute, incepand cu ora 16.30 in data de 5 iulie (vineri, prima zi de festival), respectiv ora 16.00 in zilele de 6 si 7 iulie, pana la ora 22.00. Se va circula in directia B'estfest Park inclusiv dupa ora 22.00, insa la interval de 60 de minute, pana la ora 5 dimineata. La intoarcere, autobuzele vor pleca de la B'estfest Park spre Bucuresti, in functie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, pana la ora 6.00 dimineata. Pretul unei calatorii este echivalentul unui bilet pentru liniile speciale, respectiv 3,5 lei, plata fiind posibila fie prin validarea portofelului electronic preincarcat, fie prin achizitionarea titlului de calatorie, chiar la urcarea in autobuz.

Publicul va avea la dispozitie si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la statia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 - 20 de minute, iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere festivalului.

Cei care vor veni cu masina personala vor avea la dispozitie si doua parcari in cadrul B'estfest Park, una cu plata situata langa intrarea in festival, celalalta gratuita, aflata la o distanta mai mare. In cadrul B'estfest Park vor exista si suporturi speciale pentru biciclete disponibile pentru fanii stilului "pe doua roti".

Pe 5 iulie, pe scena Ciuc Premium vor urca Texas, The Heavy, Vama si Madddog, iar pe Coca-Cola Stage vor concerta Tiamat, Vita de Vie - cu un show special, care va include exclusiv piese de pe binecunoscutul album "Fenomental" -, 1000 Mods, Niste Baieti si Changing Skins. La Jägermeister Rock Arena vor avea loc show-uri acustice ale celor mai apreciate trupe rock din Romania, urmate de concerte full-electric ale unor nume fresh ale scenei underground. Pe scena vor urca Omul cu Sobolani, Les Elephants Bizarres, Tapinarii, Gothic si Diamonds are Forever. La Vodafone Dance Arena, dupa miezul noptii, vor mixa Joker, CARO si Bass Turbat, cu un show live in premiera la B'estfest, warm-up-ul fiind asigurat de Amon si Yuffa&Hardcore, urmand ca de after party sa se ocupe echipa Electrocord (NotSoCommonDj, The Basstard si UNU').

A doua zi a festivalului, 6 iulie, il va avea ca headliner pe Nas, secondat de Nneka, pe scena principala, iar Biohazard si Coma vor concerta pe Coca-Cola Stage. Programul zilei va fi deschis de East Roots si Subcarpati, pe Ciuc Premium Stage, si de White Walls si Piranha, pe scena Coca-Cola. Vodafone Dance Arena va gazdui cele mai fierbinti nume ale scenei drum and bass, dubstep si electro - Noisia, Gojira & Planet H, ROA, Heath Ward, Electrocord si Amon -, iar pe Jägermeister Rock Arena vor concerta trupele Grimus, ZOB, Loungerie II, Breathelast si Roadkill Soda.

Ultima zi a B'estfest are in program nume precum Chase&Status si Enter Shikari, pe scena Ciuc-Premium, alaturi de Electric Fence si Shadowbox & Chimie, Soilwork, Subscribe, Goodbye to Gravity si Hentai Corporation. Distractia din Vodafone Dance Arena va fi asigurata de Friction, Phirah, DJ Paul Sawyer si Basswise (Diamondz & Alex Dark), iar in Jägermeister Rock Arena concertele acustice vor fi sustinute de Partizan, Toulouse Lautrec, Pistol cu Capse, Days of Confusion si Perfect Zero to Infinity, in timp ce de party-ul din Freedom Music Arena Silent Discotheque se va ocupa echipa Electrocord. Groove On Stage Octogonal Stage include numerosi DJ din zona jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro si hip-hop, precum Adnana Sun, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, Fane, Jo.E, Kosta, Martianarts, Miss I, Pseudub, Redulian, Rastahfairy, Rotopercutor, Tzuc si Ufe.

Potrivit organizatorilor, cei care vor sa traiasca pe deplin experienta B'estfest Summer Camp, bucurandu-se de cele trei zile si trei nopti de concerte si distractie, o pot face si in acest an cazandu-se in campingul B'estfest Park, aproape de zona de party-uri. Pretul unui voucher de cazare in camping este de doar 20 lei si, mai mult decat atat, cei care nu au deja un cort in echipamentul personal isi pot inchiria sau chiar achizitiona unul la "cheie", avand, totodata, la dispozitie o echipa de baieti priceputi care sa acorde asistenta tehnica la nevoie.

Accesul in camping cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase, recipiente de sticla, materiale inflamabile, animale de companie, pixuri cu laser, canistre de gaz, masini de gatit cu benzina si generatoare pe baza de petrol, droguri, narghilele este interzis. Este permis insa accesul cu alcool in zona de camping, cu conditia sa nu fie in recipiente de sticla si sa nu depaseasca cantitatea de 2 litri/ persoana pentru bere si vin si 0,75 litri/ persoana pentru bauturi alcoolice tari.

De asemenea, anul acesta, campingul va avea o zona special amenajata pentru cei care aleg sa-si tina aproape de cort masina personala sau vin cu propria rulota, accesul fiind posibil in baza aceluiasi tip de voucher, valabil pentru o persoana, ce poate fi achizitionat cu doar 20 de lei pana la finalul lunii iunie.

Abonamentele valabile pe intreaga durata a celor trei zile de festival (150 de lei), biletele pentru o singura zi (70 de lei) si voucherele de camping (20 lei) sunt disponibile in presale atat online, pe www.MyTicket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului si Libraria Mihai Eminescu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri