Evenimentele se pregatesc sa intre si ele in vacanta, asa ca profita cat mai sunt inca. Primul eveniment din acest weekend despre care iti povestim va avea loc in Piata Universitatii: proiectul Poiana Urbana isi propune sa aduca spiritul vacantei in Bucuresti. Programul acestui weekend cuprinde concerte live sau proiectii de concert si filme, scrie PostModern.ro.
Un alt eveniment interesant al weekend-ului este Marele Picnic Cinematografic la Gradina Botanica. Asadar, sambata seara, de la ora 20:00 pana la ora 23:30 vei putea urmari, in Gradina Italiana, cele mai populare scurtmetraje difuzate la ShortsUP din 2008 pana in 2013.

De asemenea, la acest sfarsit de saptamana va avea loc premiera filmului Lore, un film multipremiat la festivalele de film din Europa. Pelicula reprezinta povestea a cinci frati, care sunt nevoiti sa strabata intreaga Germanie pentru a ajunge la bunica lor, dupa arestarea parintiilor lor nazisti la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Pentru fanii science-fiction, este bine de stiut ca vineri se va lansa filmul Pacific Rim, cu regia semnata de Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth, Hellboy). Printr-un portal din Oceanul Pacific, ajunge pe Pamant o rasa de extraterestri uriasi, care ameninta cu distrugerea omenirii. Pentru a le face fata, este creata o armata de roboti gigantici, pilotati mental de catre oameni.

Cei care vor sa mearga la o piesa de teatru, o pot face vineri seara la Godot Cafe – Teatru, unde la ora 22:00 va incepe piesa 7 dintr-o lovitura. Spectacolul este o poveste cu si despre tineri care sunt dispusi sa sacrifice orice si sa platesca oricat pentru a-si indeplini visele.

Iar daca vrei sa vizitezi o expozitie, la Muzeul National de Arta Contemporana este deschisa expozitia GOOD GIRLS. Memorie, dorinta, putere - arta produsa de femei, unde poti admira lucrarile a 63 de artiste internationale din 23 de tari. Expozitia abordeaza tematici legate de relatiile dintre genuri, identitate artistica sau sexualitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri