Vacanta a pus stapanire pe toti, iar acest lucru se resimte si in randul evenimentelor. Cu toate acestea, celor care raman in Bucuresti, PostModern.ro le recomanda o vizita la cinema, unde vor avea trei premiere, sau la muzeele cu expozitii interesante.
Astfel, weekend-ul acesta va avea premiera o drama romantica si, in acelasi timp, thriller semnat de regizorul Giuseppe Tornatore, The Best Offer, cu Geoffry Rush in rolul unui colectionar de arta excentric. Din distributie fac parte si Jim Sturgess, Donald Shuterland si Sylvia Hoeks.

De asemenea, la acest sfarsit de saptamana ii vei putea urmari pe Ryan Reynolds, Jeff Bridges si Mary-Louise Parker in comedia R.I.P.D (Rest In Peace Department), in care un grup de politisti care au fost impuscati mortal in timpul misiunilor, incearca sa gasesca o cale de razbunare impotriva celor care i-au omorat.

Si filmul White House Down, regizat de Roland Emmerich va intra in aceasta saptamana in cinematografe. Pelicula il urmareste pe John Cale (Channing Tatum), un agent secret in cadrul CIA, care incearca sa salveze viata presedintelui american (Jamie Foxx), dupa ce o grupare paramilitara ia cu asalt Casa Alba.

De asemenea, evenimentul Poiana Urbana se va desfasura in continuare, in Piata Universitatii. Concerte live, piese de teatru, proiectii de filme si multe alte spectacole vor avea loc in fiecare seara de weekend.

Iar daca ai chef de o vizita la muzeu, expozitia Comorile Chinei de la Muzeul National de Istorie este in continuare deschisa. De asemenea, expozitia The Human Body de la Muzeul Antipa a fost prelungita pana pe data de 4 august. Tot aici poti vizita inca expozitia de Fluturi Tropicali Vii.

La Muzeul National de Arta al Romaniei, poti admira lucrarile artistului Lucian Bernhard din domeniul design-ului publicitar, iar la Muzeul National de Arta Contemporana este deschisa o expozitie dedicata artei conteporane produse de femei, GOOD GIRLS – Memorie, dorinta, putere, ce abordeaza tematici feministe.


Sursa foto: captura imdb.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri