Bucurestiul se straduieste si in weekendul 26 - 28 iulie sa ne tina ocupati pe aceia dintre noi care nu sunt in vacanta. Unii dintre noi poate chiar au ramas special in Bucuresti special pentru festivalul - Rock The City la Romexpo. De departe cel mai important eveniment al weekendului, dar nu si singurul. Ne asteapta si cateva premiere de film, un spectacol de teatru, un traseu pe la expozitiile care au ramas deschise si o petrecere la piscina, noteaza PostModern.ro.

Daca ai asteptat pana acum sa-l revezi pe Hugh Jackman in rolul anti-eroului Wolverine, o poti face incepand de vineri. Tot un film de actiune, dar mai realist vine din Danemarca: Kapringen/ A Hijacking ne va spune o poveste cu si despre piratii din zilele noastre. Premierele sunt intregite de partea a doua a comediei Grown Ups, in care revin Adam Sandler, Salma Hayek, Steve Buscemi sau David Spade.

Nu te tenteaza premierele? Indreapta-te atunci catre Institutul Francez, pentru ca la Cinema Elvira Popescu poti vedea sambata si duminica de la ora 19:00 un film romantic semnat Leos Carax, cu Juliette Binoche si Denis Lavant (protagonistul din The Holy Motors): Les Amants du Pont-Neuf.

Daca te vei afla in zona Parcului Tineretului in weekend, poti trece si pe la Caravana Metropolis, unde vor fi proiectate in acest weekend A Royal Affair si Moonrise Kingdom. Citeste recenziile Postmodern aici si aici.
Te-am invitat la film, dar daca mergi la Rock The City, vei fi destul de ocupat sambata si duminica, unde vor concerta nu numai Bullet For My Valentine si Rammstein, ci si Enslaved, Trivium, Heaven Shall Burn sau cateva trupe de metal din Romania. Programul si line up-ul complet le gasesti aici.

La cafeneaua Godot ai ocazia sa vezi sambata o comedie de Lia Bugnar de care ti-am mai povestit - poti citi si recenzia Postmodern a spectacolului Noi 4.

La capitolul expozitii, iti reamintim ca acestea sunt ultimele zile in care mai poti ajunge la The Human Body sau la Expozitia de Fluturi Tropicali Vii de la Muzeul Antipa, lucru valabil si pentru Comorile Chinei de la Muzeul National de Istorie. Raman deschise expozitia de grafica si design vintage de la MNAR semnata Lucian Bernhard, iar la MNAC te asteapta, pe langa Mircea Cantor, expozitia Good Girls, care reuneste lucrarile a 63 de artiste internationale.

Ceva mai speciala in aceasta saptamana este ocazia de a merge la o petrecere la piscina, dublata de un performance muzical. Daca te pasioneaza muzica electronica, probabil ii stii pe DJ-ii Todd Terje si Vakula care vor intretine atmosfera clubului La Plage (Otopeni).

Poiana Urbana continua si in acest weekend, dar un pic mai altfel ca pana acum: sambata si duminica, poti asista la meciurile din cadrul turneului de baschet Sport Arena Streetball (accesul este gratuit), pe langa demonstratiile de freestyle si concursurile de slam dunk. Ne asteapta si un concert in cadrul evenimentului, sustinut de Yellow & Friends.

Sursa foto: captura rammstein.de

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri