Compania Brands International este Importator si Distribuitor Exclusiv pentru Divizia Nespresso Out-of-Home in Romania. Compania mai are in portofoliu marcile Habanos (trabucuri importate din Cuba), Arturo Fuente (trabucuri importate din Republica Dominicana), La Aurora (trabucuri dominicane) si S.T. Dupont (produse de lux cu traditie de peste 140 de ani, importate din Franta). Brands International detine si magazinele El Unico si La Casa del Habano, ce se regasesc in Baneasa Shopping Center, Afi Palace Cotroceni, Hotelul Athenee Palace Hilton si in terminalul de plecari internationale al Aeroportului Henri Coanda.
De cand exista Nespresso la noi in tara?
Compania Brands International a inceput sa comercializeze Nespresso inca din anul 2003.

Ce inseamna Divizia Out-of-Home de la Nespresso?
Compania Nestle Nespresso SA comercializeaza la nivel mondial espressoare de cafea si cafea portionata pentru doua mari divizii: In-Home si Out-of-Home. Brands International este importatorul oficial in Romania al produselor Out-of-Home (B2B/Professional) care includ cele 8 capsule Grand Cru plus espressoare pentru zona de birouri, cabinete de avocatura, saloane de infrumusetare premium, magazine de lux, etc dar si pentru zona HORECA (Hoteluri, Restaurante, Cafenele).

Atunci spune-ne si ce inseamna Divizia In-Home?
Divizia In-Home se refera la aparatele de cafea pentru acasa si cele 16 capsule Grand Cru. Aceasta divizie este prezenta in mai mult de 270 de magazine concept, in 168 de orase din peste 50 de tari. George Clooney, ambasadorul acestei marci de cafea a atras atentia intregii lumi, devenind in ultimii ani cel mai dezirabil brand de cafea la nivel mondial, in zona premium si super premium.

Inteleg ca in Romania nu exista inca un magazin Nespresso. Am prieteni care isi cumpara capsule din afara tarii, de la magazinele de care vorbeai…Pe cand si la noi acest magazin?
Deocamdata nu avem nicio informatie oficiala cu privire la acest lucru.

Cum ne putem comanda cafeaua la birou? Ce variante ne oferiti?
Exista 2 variante:
1. Achizitionarea aparatului de cafea, avand posibilitatea obtinerii unui discount generos la cele 8 tipuri de capsule Nespresso Grand Cru.
2. Primirea aparatului de cafea fara a plati vreo taxa, prin contract de comodat.

Vorbeste-ne putin si despre celelalte marci importate de Brands International in Romania.
Suntem mandri cu portofoliul pe care il avem.
De la infiintarea companiei, am incercat sa importam marci cu traditie si produse de inalta calitate, cum sunt cele de la S.T. Dupont. Instrumentele de scris, butonii, brichetele cu celebrul cling si produsele manufacturate din piele sunt obiecte tratate de catre cunoscatori asemenea unor bijuterii pretioase, care raman mostenire din generatie in generatie.
S.T. Dupont foloseste doar materiale de inalta calitate ca aurul alb si galben, argintul, diamantele, piele selectata din Italia si Spania si Chinese Lacquer. Obiectele fabricate in zona muntoasa Faverges din Franta, inca de la inceputurile companiei, trec unul cate unul, prin numeroase teste de calitate si nu parasesc fabrica pana nu s-a stabilit ca sunt cu adevarat exceptionale. De aici si motto-ul companiei: fabricam produse EXCEPTIONALE pentru persoane EXCEPTIONALE.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri