Regizorul islandez Baltasar Kormákur, care a semnat filmele Contraband sau A Little Trip to Heaven, revine pe marele ecran cu un film de actiune: 2 Guns, bazat pe romanul cu acelasi nume, scrie postmodern.ro.
Filmul urmareste actiunile agentului DEA Bobby Trench, interpretat de Denzel Washington, care lucreaza sub acoperire in departamentul de narcotice. In acelasi departament si tot sub acoperire lucreaza si ofiterul fortelor navale americane Marcus Stigman, jucat de actorul Mark Wahlberg - care se afla la cea de a doua colaborare cu regizorul Kormákur dupa pelicula Contraband.

Cei doi nu stiu unul de celalalt si nu au incredere, fiecare fiind doar un alt criminal in ochii celuilalt. Situatia se schimba atunci cand cei doi incearca sa intre intr-un cartel de droguri mexican.

2 Guns ii are in distributie alaturi de Denzel Washington si Mark Wahlberg pe actorii James Marsden, Paula Patton, Bill Paxton sau Edward James Olmos.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri