Posete si esarfe de matase Hermès, in valoare de 300.000 de euro, au fost furate, vineri, din vitrina unui magazin de lux, dintr-un cartier rezidential aflat in centrul orasului Tokyo, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, 21 de posete si trei esarfe de matase au fost furate, vineri dimineata, din vitrina unui magazin Hermès dintr-un cartier rezidential din centrul orasului Tokyo. Paguba este estimata la 40 de milioane de yeni (300.000 de euro), conform postului de televiziune NHK.

Vineri, in jurul orei 5.20 (joi 20.20 GMT), un sofer de taxi a alertat politia ca o masina a doborat oblonul metalic al unui magazin. Fortele de ordine au ajuns la fata locului cateva minute mai tarziu, dar nu au putut decat sa constate disparitia din vitrina a 21 de posete si a trei esarfe de matase.

Cel mai scump articol furat a fost o poseta in valoare de 2,58 milioane de yeni (aproape 20.000 de euro).

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arata ca doua masini s-au apropiat de magazin, iar una dintre ele a doborat oblonul metalic, care a fost apoi remorcat cu ajutorul unui cablu. Trei barbati au furat obiectele din vitrina.

Pentru a prinde infractorii, politia va utiliza inregistrarile surprinse pe camerele de supraveghere montate in cartier.

Sursa foto: http://lesailes.hermes.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri