Biletele la FestivalulGlastonbury, care va avea loc anul viitor in Marea Britanie, au fost vandute in doar o ora si 27 minute, au anuntat, duminica, organizatorii, citati de bbc.co.uk., scrie Mediafax.

Toate cele 120.000 de bilete ramase pentru editia de anul viitor a festivalului au fost vandute intr-un timp record pentru istoria evenimentului, sustin organizatorii.

In cele 90 de minute, au fot vandute 3000 de bilete pe minut, ceea ce a cauzat probleme tehnice site-ului pe care tichetele au fost disponibile.

Biletele au costat 210 lire sterline pentru 2014, cu 10 lire mai mult pentru fata de editia anterioara a evenimentului. La pretul acestora se adauga o taxa de rezervare online. Persoanele care au cumparat bilete au la dispozitie posibilitatea de a plati mai intai un depozit de 50 de lire sterline, urmand sa achite suma restanta din pretul biletului pana in aprilie 2014.

Pentru prima data in istoria festivalului, pachete de bilete au fost oferite cu trei zile inainte de punerea in vanzare a biletelor individuale, iar toate cele 15.000 de bilete incluse in aceste pachete speciale au fost vandute in 30 de minute.

Festivalul Glastonbury va avea loc intre 26 si 29 iunie 2014. Organizatorii nu au anuntat deocamdata numele celor trei artisti care vor avea statutul de cap de afis anul viitor.

David Bowie este unul dintre favoritii caselor de pariuri, iar celelalti doi headlineri ar putea fi trupele Foo Fighters si Fleetwood Mac.

In acest an, cei trei headlineri care au cantat pe scena principala de la Glastonbury - Pyramid Stage - au fost trupele Arctic Monkeys, The Rolling Stones si Mumford and Sons.

Festivalul Glastonbury este organizat pe un platou ce apartine unei ferme de lapte din comitatul Somerset si atrage, in medie, 170.000 de spectatori in fiecare an.

Festivalul de la Glastonbury a fost lansat dupa moartea lui Jimi Hendrix, in 1970. Participantii la prima editie, unde au cantat Marc Bolan si Al Stewart, au platit o lira sterlina, pentru care au primit in schimb lapte de la ferma.

Sursa foto: glastonburyfestivals.co.uk

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri