Un tanar proprietar de restaurant din Brooklin, New York, propune clientilor iubitori de liniste cateva seri pe saptamana in care acestia pot lua cina intr-o tacere absoluta, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Deschis cu o luna in urma, restaurantul a gasit imediat amatori, intr-un oras in care clientii s-au plans adesea de nivelul exagerat de zgomot din localuri.

Uneori este nevoie de rezervare pentru a obtine o masa in zilele de vineri sau duminica seara la Eat, o sala intima cu 25 de mese, situata in cartierul cochet Greenpoint.

"Doresc sa ofer oamenilor posibilitatea sa aprecieze mancarea cu o atentie deosebita, acest lucru fiind de obicei imposibil in restaurantele zgomotoase, mai ales intr-un oras ca New Yorkul", a declarat Nicholas Nauman, proprietarul restaurantului, in varsta de 28 de ani.

In timpul mesei, prin urmare, clientii nu trebuie sa vorbeasca si isi inchid telefoanele mobile. Meniul vegetarian, bazat pe produse bio locale, este savurat prin urmare in tacere deplina, inr-un mod atat de diferit de agitatia continua a metropolei.

"Intri in dialog cu propriul spirit, te gandesti la o multime de lucruri", afirma Morgan Yakus, o clienta care a "incercat mai multe senzatii si chiar i-a venit sa rada", pentru a se regasi, in cele din urma, "mai zen, mai senina".
La inceput, Nicholas Nauman se gandea sa programeze o seara de tacere pe luna, dar in prezent a ajuns sa organizeze cel putin o seara linistita pe saptamana.

Un meniu costa 40 de dolari, plus bacsis, un pret mai mult decat rezonabil pentru o seara linistita la New York.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri