Tabloul "Flori", semnat de pictorul Nicolae Tonitza, cu un pret estimat intre 28.000 si 30.000 de euro, va fi scos la vanzare joi, la casa de licitatii Goldart din Bucuresti, scrie Mediafax.

De asemenea, vor fi scoase la licitatie tablourile "Craite", de Gheorghe Petrascu, cu un pret estimativ cuprins intre 19.000 si 23.000 de euro, "Case pe deal", de Rudolf Schweitzer-Cumpana, cu un pret estimativ de 1.600 - 2.200 de euro, si "Nalbe", de Nicolae Tonitza, cu pretul estimat intre 15.000 si 20.000 euro.

Totodata, picturile "Marea la Gura Portitei", de Eugen Voinescu, avand un pret estimativ intre 2.200 si 2.800 de euro, si "Balcic", de Alexandru Popp, estimata la 1.900 - 2.200 de euro, vor fi disponibile amatorilor de arta.
Realizari de marca ale unor designeri contemporani, dar si remarcabile creatii plastice, definitorii pentru arta moderna si contemporana, sunt reunite in actuala licitatie a casei Goldart, toate avand ca numitor comun rigoarea, stilul, fantezia.

Artefactele grupului de designeri selectate de brandul "Dizainar" sunt revelatorii pentru un segment important al designului contemporan. Riguroase prin forma si concept, obiectele iesite din atelierele "Old New Design", "201 Design Studio", "Care? Cutare" si cele semnate de Alexandru Ghildus, Anca Fetcu, Dragos Motica, Gabriel Geller sunt indispensabile artefacte cotidiene, dar si creatii artistice de un bun gust desavarsit, in caracterizarea carora stilul riguros si plasmuirea ludica au o pondere insemnata.

Dintre pictorii contemporani care figureaza in actuala sesiune, Florin Sutu se distinge prin forta evocatoare a creatiei sale. De la maestrul sau, I. Salisteanu, si-a insusit preocuparea pentru problemele de ordin tehnic, in care vadeste pondere si spirit lucid.

Licitatia organizata de casa Goldart va avea loc joi, de la ora 19.00, la Hotelul Marshal Garden.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri