Angelina Jolie si Brad Pitt si-au scos la vanzare o parte din vinul pe care il produc la castelul lor din Franta, de pe domeniul Miraval, iar suma obtinuta - peste 10.000 de euro - va fi donata unei asociatii din Republica Democrata Congo, informeaza gala.fr, conform Mediafax.

Actorii au scos la vanzare, miercuri, 228 de litri de vin alb bio produs pe domeniul Miraval, la Correns, in regiunea Var, obtinand suma de 10.100 de euro.

Vinul produs de cele doua vedete a facut parte dintr-un lot de 27 de sticle si butoaie de vin scoase la vanzare de proprietarii de vii din Correns cu scopul de a colecta fonduri pentru asociatia congoleza Village durable, ce sprijina tinerii si micii producatori care vor sa faca agricultura ecologica, durabila si viabila in zona Kivu, Republica Democrata Congo.

Licitatia are deja o traditie, anul trecut, inginerul agronom care coordoneaza asociatia Village durable obtinand suma de 24.000 de euro, cu 300 de euro mai putin ca la editia de anul acesta.

Angelina Jolie si Brad Pitt fac adeseori donatii in favoarea unor organizatii non-profit, printre acestea numarandu-se Medici fara Frontiere si Global Action for Children, prin intermediul Jolie/Pitt Foundation, pe care au infiintat-o in 2006. Astfel, in 2008, fundatia a donat peste 6,8 milioane de dolari in scopuri caritabile. In 2011, cei doi au donat 2 milioane de dolari unui adapost pentru animale salbatice din Namibia, unde au petrecut atunci Craciunul impreuna cu cei sase copii ai lor. In acelasi an, actorii au donat 340.000 de dolari catre Humanitarian Initiative Just Relief Aid, pentru a ajuta victimele foametei din Somalia.

Angelina Jolie si Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionisti in "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in anul 2005. Atractia dintre cele doua staruri s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt impreuna de opt ani si au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Anul trecut, in luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie si Brad Pitt au confirmat ca s-au logodit si ca urmeaza sa se casatoreasca, spre incantarea numerosilor fani ai celor doi artisti americani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri