WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania, avand o experienta de peste 4 ani in piata de ceasuri. In portofoliul WatchShop.ro sunt peste 40 de branduri dintre care Seiko, Citizen, Tissot, Casio, Fossil si multe altele.

2013 este al doilea an consecutiv in care WatchShop.ro ia parte la cel mai mediatizat eveniment de reduceri al anului: Black Friday.

In acest an, cu ocazia Black Friday, WatchShop.ro se pregateste cu discounturi de pana la 90% la nenumarate produse. Spre deosebire de anul trecut cand discounturile au fost de pana la 70%, in acest an am vrut sa venim cu reduceri si mai atractive decat pana acum si am urcat discountul pana la 90%.

Brandurile la care vor exista discounturi cu ocazia Black Friday vor fi anunte exact in ziua respectiva dar pana atunci este bine sa intrati pe site sa va familiarizati cu fluxul de cautare pentru a putea ajunge foarte repede la ofertele speciale ale zilei .Este foarte important de stiut ca vor fi reduceri la branduri iubite de clienti, la branduri carora nu li s-au mai aplicat reduceri atat de mari pe WatchShop.ro.

Pe langa discounturile spectaculoase care vor fi de Black Friday, clientii pot beneficia si de politica noastra de retur conform careia orice produs achizitionat pe site poate fi returnat in termen de 365 de zile de la receptionare.

De pe WatchShop.ro poti cumpara fara griji si inainte de Black Friday. Asta pentru ca iti vom returna diferenta de bani CASH in cazul in care produsul tau va intra la discount in cadrul campaniei Black Friday.Regulamentul complet il poti citi pe WatchShop.ro.
Evenimentul Black Friday 2013 se anunta a fi cel mai de amploare de pana acum din Romania, iar echipa WatchShop.ro se va stradui ca toate lucrurile sa functioneze ceas.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri