La intrebarea cine lucreaza in vanzari, exista tentatia de a raspunde ca doar echipele specializate, din departamentele cu acelasi nume. In fapt, cu totii lucram in vanzari, constienti sau nu, zi de zi, ora de ora, la serviciu sau in spatiul privat. Ne vindem imaginea, produsele si serviciile companiilor la care lucram, ideile sau textele prin care comunicam. Cu totii ne dorim sa impresionam, sa influentam, sa facem diferenta!

Vrei sa fii lider? Sa ai succes in afaceri? Sa devii memorabil? In acest caz, cel mai probabil va trebui sa inveti sa fii persuasiv, sa construiesti relatii sustenabile cu oamenii cu care intri in contact si sa fii un bun negociator! Inclusiv educatia copiilor depinde de abilitatea de a le transmite informatii intr-o maniera in care sa nu le submineze personalitatea!

Comunica, Influenteaza, Convinge!” ar putea fi chiar deviza ta! Probabil ca asa a gandit Andy Szekely, autorul cartii cu acelasi nume. Volumul ofera un set de 96 de tehnici de persuasiune, o trusa de scule completa, cu tot ceea ce este necesar pentru a deveni specialistul de succes care iti doresti sa fii. Indiferent daca lucrezi in vanzari, negocieri, managementul echipelor ori comunicare sociala. Sunt tehnici de negociere cu aplicabilitate imediata, cu conditia sa le cunosti si sa le exersezi. La final, ceea ce vei obtine nu va fi o reteta rigida, de tip panaceu. Vei sti sa-ti calibrezi optim “discursul”, in functie de specificul fiecarei situatii de negociere in care vei fi pus. Vei avea satisfactia ca ai influentat interlocutorul in asa fel incat nu vei submina o relatie de business pe termen lung, prin artificii de moment.

Poti fi si persuasiv, si etic, totodata? Raspunsul este ferm pozitiv! In esenta, obtinerea unui rezultat optim si a deciziei scontate, inclusiv in intalniri cu mize mari sau cu persoane dificile, depinde dramatic de abilitatea cu care gasim, comunicam si impunem pe agenda discutiilor, punctele comune de interes si avantajele ambelor parti aflate in negociere.

Ce este de fapt persuasiunea? Capacitatea de a comunica, asistata de acelea de a convinge si de a influenta! Altfel spus, procesul prin care il asisti pe interlocutor sa ajunga la concluzii care se suprapun peste asteptarile tale”, afirma Andy Szekely.
Cate momente cheie sunt intr-un proces de negociere? Unul, doua, zece, cincisprezece? In opinia lui Andy Szekely sunt, nici mai mult, nici mai putin, decat… 36 de momente cheie! Cand incepe negocierea? Cu mult timp inainte de a face primele demersuri de stabilire a unei intalniri! Ar putea parea destul de complicat procesul de invatare, si destul de indepartat momentul in care stapanesti 96 de tehnici de persuasiune! Asta doar daca nu le-ai avea descrise pe toate intr-o “harta” desenata pe o singura coala de hartie, asa cum se regaseste ea in cartea lui Andy Szekely.

Este simplu! Convinge-te!
Cu ocazia lansarii volumului “Comunica, Influenteaza, Convinge!”, Andy Szekely face o oferta de nerefuzat! Antreprenorii si profesionistii din cele mai diverse domenii economice sunt invitati sa participe gratuit la o serie de seminarii in care autorul va face demonstratia ca a fi persuasiv este un deziderat realizabil de catre oricine.

Orasele care vor gazdui seria evenimentelor “Comunica, Influenteaza, Convinge!” sunt Cluj-Napoca (13 noiembrie), Bucuresti (14 noiembrie), Bacau si Iasi (15 noiembrie), Suceava (16 noiembrie), Timisoara si Arad (20 noiembrie).
Toti cei interesati sunt invitati sa se inscrie accesand pagina www.persuasiune.ro/cic. Profesionisti din toata tara si-au manifestat deja acest interes, astfel incat, fata de calendarul initial, numarul oraselor in care are loc workshop-ul a crescut de la patru, cat era prevazut initial, la sapte, in prezent. Iar numarul participantilor aproape s-a dublat!

Andy Szekely este antreprenor, autor si speaker motivational profesionist, cu o experienta de 17 ani in domeniu. Cel mai cunoscut proiect al sau este Bootcamp University, primul program complet de dezvoltare personala si profesionala din Romania, care in cei 11 ani de existenta isi trece in cont 700 de absolventi, 47 de editii, 18 traineri asociati si 42 de facilitatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri