Daca ceasul desteptator este cel mai mare dusman al vostru, iar cafeaua este singura bautura care va face sa va dati jos din pat si sa incepeti o noua zi, este clar ca nu sunteti o persoana matinala si, ca foarte multa lume, va luptati cu acea lene sau letargie in momentul in care trebuie sa va treziti dimineata.

Daca va doriti sa deveniti o persoana matinala, sa fiti mai energici dimineata si sa nu mai aveti o problema personala cu alarma ceasului sau telefonului, puteti incepe un program de transformare chiar de astazi, iar rezultatele ar trebui sa se vada in foarte scurt timp, scrie Restomania.ro.

De ce sa deveniti o persoana matinala? Raspunsul poate avea considerente economice, intrucat veti deveni mai productivi, mai energici, ceea ce inseamna ca o sa fiti mai eficienti, o sa gestionati mai bine timpul, o sa terminati mai repede task-urile din prima parte a zilei si implicit o sa aveti mai mult timp liber.

Aflati ce trucuri sa folositi pentru a va reseta programul de somn pe Restomania.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri