In seara de 31 decembrie 2013, incepand cu ora 21:00, Red Angus Steakhouse, restaurantul cu cele mai suculente si fragede fripturi din Bucuresti, isi va rasfata oaspetii si ii va transpune intr-o ambianta cu totul deosebita, demna de o sarbatoare. Anul acesta, de Revelion, cei care isi petrec sarbatorile in Capitala se vor putea bucura de toate avantajele unui voiaj de neuitat in America.

Restaurantul Red Angus Steakhouse atrage prin simplitatea elementelor noi si vechi imbinate in moduri neasteptate. Spatiul urmareste sa creeze impresia unui hambar construit din lemn vechi, de mai bine de 100 de ani, imbogatit cu simboluri clasice americane: dragostea pentru motociclete, farmecul unui aparat de pinball autentic, un tonomat, fascinatia de a petrece ca un cowboy modern, pe o sa, la bar. Toate aceste detalii au fost prelucrate, astfel incat sa se devina elementele cheie de decor ale unui restaurant premium, ce va satisface si cele mai rafinate gusturi. In plus, totul a fost transpus in cea mai pitoreasca zona a Centrului Vechi al Bucurestiului, cu vedere catre Curtea Veche si Biserica Sf Anton, in strada Franceza nr. 56.

De Revelion, oaspetii isi vor incepe seara intr-un decor autentic american si se vor bucura de un meniu generos, ce are la baza interpretarea fripturii fragede si suculente de vita, dar si preparate noi si inovative, concepute special de Chef-ul Red Angus Steakhouse pentru aceasta noapte. Meniul unei persoane cuprinde, pe langa carnea de vita certificate USDA Choice, somon, supa crema de dovleac, lup de mare, piept de rata/creveti si, ca desert, cheesecake de ciocolata si menta, cu chipsuri de negresa si sos de portocale.

Programul serii cuprinde: muzica live, MC, jocuri si concursuri, tombola, premii si cadouri. Seara va beneficia de prezenta lui Brent Melancon, cantaretul american, venit special din New Orleans, pentru a canta la Red Angus Steakhouse si pentru a aduce cu el cel mai bun blues, din oras, 100% autentic!

Pretul unui meniu de Revelion este de 390 sau 430 lei, in functie de optiunea pe care oaspetii o aleg si include, pe langa felurile de mancare de mai sus, meniu de bauturi in regim open bar.

Grupurile de la 10 persoane in sus beneficiaza de o reducere de 10% din pretul total.

Pentru detalii si rezervari, va rugam sa sunati la 0756.600.000 sau sa accesati www.redangus.ro/revelion.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri