Restaurantul Red Angus Steakhouse atrage prin simplitatea elementelor noi si vechi imbinate in moduri neasteptate. Spatiul urmareste sa creeze impresia unui hambar construit din lemn vechi, de mai bine de 100 de ani, imbogatit cu simboluri clasice americane: dragostea pentru motociclete, farmecul unui aparat de pinball autentic, un tonomat, fascinatia de a petrece ca un cowboy modern, pe o sa, la bar. Toate aceste detalii au fost prelucrate, astfel incat sa se devina elementele cheie de decor ale unui restaurant premium, ce va satisface si cele mai rafinate gusturi. In plus, totul a fost transpus in cea mai pitoreasca zona a Centrului Vechi al Bucurestiului, cu vedere catre Curtea Veche si Biserica Sf Anton, in strada Franceza nr. 56.

De Revelion, oaspetii isi vor incepe seara intr-un decor autentic american si se vor bucura de un meniu generos, ce are la baza interpretarea fripturii fragede si suculente de vita, dar si preparate noi si inovative, concepute special de Chef-ul Red Angus Steakhouse pentru aceasta noapte. Meniul unei persoane cuprinde, pe langa carnea de vita certificate USDA Choice, somon, supa crema de dovleac, lup de mare, piept de rata/creveti si, ca desert, cheesecake de ciocolata si menta, cu chipsuri de negresa si sos de portocale.

Programul serii cuprinde: muzica live, MC, jocuri si concursuri, tombola, premii si cadouri. Seara va beneficia de prezenta lui Brent Melancon, cantaretul american, venit special din New Orleans, pentru a canta la Red Angus Steakhouse si pentru a aduce cu el cel mai bun blues, din oras, 100% autentic!

Pretul unui meniu de Revelion este de 390 sau 430 lei, in functie de optiunea pe care oaspetii o aleg si include, pe langa felurile de mancare de mai sus, meniu de bauturi in regim open bar.

Grupurile de la 10 persoane in sus beneficiaza de o reducere de 10% din pretul total.

Pentru detalii si rezervari, va rugam sa sunati la 0756.600.000 sau sa accesati www.redangus.ro/revelion.