In toamna anului 2013, 36% dintre actionarii celor 700.000 persoane juridice inregistrate in Romania erau femei care au dorit sa arate tuturor celorlati ca pot pune singure in aplicare sau se pot ralia unor viziuni coerente de afaceri, ca nu se tem sa se lupte intr-o piata competitiva plina de provocari economice si, nu in putine cazuri, ca pot sa reuseasca sa se impuna in domeniul in care activeaza.

Una dintre aceste persoane este si medicul stomatolog Rodica Ghionea, cea care in 2001 a decis sa-si puna in practica viziunea de a le oferi pacientilor sai nu doar un serviciu medical de calitate ci, mult mai mult, bucuria de a putea zambi larg, de a comunica si interactiona plini de naturalete si de a le perpetua o stare de tinerete si fericire. Din acel moment, pentru ea succesul si implinirea personala au devenit similare cu reusita si recunoasterea profesionala a clinicii CityDent pe care o conduce.

In cei cei 12 ani de existenta, clinica CityDent a ramas fidela acestei viziuni si ca urmare a continuat sa creasca, de la spatiul mic din 2001 unde erau doar doua scaune stomatologice, la actualul sediu, aflat din 2008 intr-o zona selecta a capitalei si unde numai investitiile in spatiu si designul interior al acestuia precum si in aparatura performanta de top s-au situat la peste 2,5 miloane de euro.

Pentru tratamentele stomatologice pacientii CityDent beneficiaza de scaune ergonomice ale unor producatori de talie mondiala si de aparatura complexa de ultima generatie (microscopul ZEISS) pe care doar alte cateva clinici de top o mai poseda. An de an clinica continua sa investeasca in cele mai noi materiale de lucru astfel incat sa poata oferi pacientilor sai servicii de cea mai buna calitate care sa pozitioneze clinica in topul celor mai bune institutii de profil din Romania.
Pentru Rodica Ghionea cea mai mare realizare in ultima perioada este aceea ca a reusit sa atraga acei pacienti care preferau sa apeleze la servicii similare in marile capitale europene. “Odata cu cu mutarea in noul sediu, am reusit sa recream in sectorul nostru VIP acel ambient exclusivist pe care pacientii nostri il regaseau in general in clinicile pe care le frecventau in strainatate. In prezent pacientii nostrii VIP nu mai pierd timpul pe avion si in deplasari, clinica fiind capabila sa le satisfaca cerintele in ceea ce priveste serviciile de estetica dentara sau alte tratamente complexe de chirurgie. Ca profesionist, sunt multumita ca vizitele lor in afara sunt din acest moment doar turistice sau de afaceri” a declarat Rodica Ghionea.

Cu toate acestea un sediu, oricat de frumos si exclusivist, nu este insa suficient pentru a reusi. “Calitatea echipei de medici pe care o coordonez in prezent in clinica, completeaza perfect ambianta si confortul pe care il oferim, rezultatul fiind un serviciu de top apreciat si recomandat de pacientii nostri. Medicii nostri au pregatire si cursuri de specializare si s-au dedicat zi de zi actului medical de ani buni de zile. In plus, clinica colaboreaza cu medici care vin din Belgia si Franta pentru a efectua tratamente stomatologice complexe pentru clientii nostri” a completat Rodica Ghionea.

La sfarsitul anului 2012 clinica City Dent a realizat o cifra de afaceri mai mare decat anul precedent ajungand la 3.542.783 RON, Rodica Ghionea estimand chiar o crestere semnificativa pentru anul 2013. “Referitor la preturi pot spune ca acestea sunt competitive cu nivelul celor 2-3 clinici relevante de pe piata romaneasca, unele nu sunt ieftine insa cu siguranta sunt accesibile atunci cand iti doresti un zambet cat mai perfect si natural. In clinica noastra veti intalni medici ce se situeaza la nivelul profesional sau chiar peste cel al colegilor lor internationali. Ei dispun de tehnologie de top cu ajutorul careia rezolva probleme medicale sau de estetica dentara la o fractiune din valoarea pe care ar trebui sa o plateasca cineva in tarile occidentale. Pacientii nostrii apreciaza acest lucru si ne recomanda la randul lor", spune Rodica Ghionea.

Intrebata cum vede viitorul afacerii pe care o conduce, Rodica Ghionea a concluzionat: “Important pentru noi in urmatorii ani este sa continuam sa pastram calitatea inalta a actului medical, sa oferim alaturi de cei mai buni medici servicii complete de stomatologie de la partea simpla de preventie pana la tratamente de estetica dentara si tratamente complexe de chirugie si sa putem oferi pacientilor nostri acces la ceea ce ne place sa credem a fi o “experienta unica” ce ne diferentiaza pozitiv fata de competitorii nostri”.

Puteti afla mai multe despre clinica CityDent aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri