Scriitorul american Ned Vizzini, autorul unor romane de fictiune de mare succes in randul adolescentilor, precum volumul cu accente autobiografice "It's Kind of a Funny Story", s-a sinucis la varsta de 32 de ani, informeaza Reuters.

Acest volum, aparut in anul 2006, ce descrie aventurile unui adolescent care se lupta cu depresia, a fost adaptat si intr-un film produs la Hollywood, scrie Mediafax.

Julie Bolcer, purtatoarea de cuvant a Spitalului Municipal din New York, a declarat, vineri, ca Ned Vizzini s-a sinucis aruncandu-se de pe acoperisul unei cladiri.

Ned Vizzini a scris patru romane pentru publicul tanar, ai caror eroi erau adolescenti lipsiti de popularitate. Printre romanele sale se remarca volumele "Be More Chill" si "The Other Normals", dar si colectia de eseuri "Teen Angst? Naaah...A Quasi-Autobiography".

Romanul "It's Kind of a Funny Story", un volum despre un adolescent care sufera de depresie si se gandeste sa se sinucida, a fost adaptat in 2010 intr-un film in care rolurile principale au fost interpretate de actorii Keir Gilchrist, Zach Galifianakis si Emma Roberts.

La inceputul acestui an, Ned Vizzini a fost coautor al unui roman fantasy pentru copii intitulat "House of Secrets". Romanul, care va fi adaptat intr-un film regizat de Chris Columbus, urma sa fie primul dintr-o noua franciza literara.

Ned Vizzini, care a crescut la New York, a fost si scenarist al serialului dramatic "Last Resort", produs de ABC, si a serialului SF "Teen Wolf", produs de MTV.

In ultimele luni, scriitorul american lucra in calitate de scenarist pentru viitorul serial stiintifico-fantastic "Believe", produs de postul NBC, creat de cineastul Alfonso Cuaron si produs de renumitul J.J. Abrams.

Sursa foto: Captura Youtube.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri