Daca unii inca mai sarbatoresc intrarea in noul an, altii fac deja pregatiri pentru urmatorul Revelion. Organizatorii Concertului de la Viena de Anul Nou au deschis inscrierea pentru obtinerea biletelor la unul dintre cele mai dorite evenimente pentru trecerea dintre ani. Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca, inainte sa aveti bani, trebuie sa aveti noroc pentru ca biletele se obtin mai intai prin tragere la sorti.

Datorita cererii foarte mari, biletele la acest eveniment vor fi extrase pe site-ul Filarmonicii din Viena. Astfel, intre 2 si 23 ianuarie, iubitorii de muzica din intreaga lume se pot inregistra aici, unde vor completa o cere pentru a participa la eveniment, iar in urma tragerii la sorti au sanse egale sa cumpere bilete la traditionalul Concert de la Viena de Anul Nou, anunta organizatorii pe site-ul evenimentului.

Pana pe 23 ianuarie, persoanele interesate pot aplica o singura data pe site-ul Filarmonicii din Vienaa pentru fiecare dintre cele trei concerte de Anul Nou: cel din 30 decembrie, de la ora 12.00, cel din 31 decembrie, de la ora 20.30, respectiv cel din 1 ianuarie, de la ora 12.15. Programul muzical al celor trei evenimente este identic.

Sala are 1.744 de locuri in fotolii si inca 300 locuri in picioare. Preturile sunt intre 30 și 940 de euro pentru concertul de Anul Nou, intre 25 si 720 de euro pentru cel din 31 decembrie si intre 130 si 380 de euro pentru din 30 decembrie. Puteti cumpara cel mult doua bilete pentru concertul din prima zi a anului, insa pentru celelalte nu exista restrictii.

Participantii vor afla pana la sfarsitul lunii martie daca au prins sau nu un bilet, iar castigatorii vor fi anuntati prin posta. Inscrierile se fac anual intre 2 si 23 ianuarie si nu exista o alta modalitate de cumparare a biletelor decat prin tragere la sorti.

Dirijorul indian Zubin Mehta (77 ani) va conduce, pentru a cincea oara, Orchestra Filarmonicii din Viena, la concertul de pe 1 ianuarie 2015. Evenimentul a mai fost dirijat de Willi Boskovsky, Clemens Krauss si Lorin Maazel. Prima editie a Concertului de la Viena de Anul Nou a fost pe 31 decembrie 1939, condus de Clemens Krauss. Din 1959, evenimentul este transmis in direct de televiziunea nationala austriaca, ORF, si preluat de reteaua Eurovision, iar din 2006 concertele au inceput sa fie transmise si in Africa si America Latina. La nivel mondial, Concertul de la Viena de Anul Nou are o audienta estimata la 1 miliard de telespectatori in 44 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri