De cateva “sezoane”, gatitul a devenit un hobby pentru tot mai multi romani. Celebra emisiune care te invata cum sa devii un masterchef face tot mai multe “victime”, astfel incat in curand gatitul mai mult sau mai putin sofisticat va deveni un sport national, scrie Restomania.

Si este foarte bine ca se declanseaza astfel de pasiuni. Inseamna ca romanii incep sa inteleaga sau li se preda sub forma unui concurs faptul ca gatitul este si o arta si poti sa faci o cariera ca chef, chiar daca pana acum imaginea bucatarului in restaurantele romanesti era una mai putin profesionista si deloc “glamorous”. Pe de alta parte, in tarile civilizate cu o traditie fina in ale gatitului un chef este un personaj care poate sa ridice sau sa darame un imperiu, iar bilantul de sfarsit de an al unui restaurant depinde foarte mult de steaua Michelin pe care un chef a castigat-o sau a pierdut-o in cursul unui an. Poate de aici provine si interesul mare pentru emisiunile televizate de tip masterchef. Fie ca vrei sa iti perfectionezi abilitatile de bucatar al familiei sau ai dorinta “ascunsa” de a impresiona o natiune, este recomandat sa te documentezi in prealabil despre tehnicile de gatit sau despre greselile cele mai frecvente ale incepatorilor.

Citeste pe Restomania care sunt cele mai comune greseli in drumul spre masterchef.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri