De 1 Martie e mai simplu: iei un snur alb-rosu, il prinzi de orice mic obiect simpatic si ai scapat basma curata. Pana la urma asa trebuie sa fie un martisor, nu? De 8 Martie, insa, e un pic mai complicat. Pentru ca e ziua lor, ziua tuturor femeilor angajate in firma ta. In calitate de sef, asta presupune ca trebuie sa te gandesti la un cadou in toata regula. Un cadou care sa le arate cat de mult le pretuiesti pentru munca si dedicarea de care au dat dovada de cand lucreaza in compania ta. Insa, daca le pretuiesti inseamna ca te intereseaza personalitatea lor si ca iti pasa ce-si doreste fiecare in parte. Si te ciocnesti din nou de eterna intrebare: Ce-si doresc femeile?

Situatia e spinoasa. Florile si bomboanele au devenit de mult banale. Dar ce altceva? E dificil sa-ti dai seama ce-si doresc femeile apropiate tie, daramite angajatele, cu care timpul petrecut impreuna se rezuma la remarci fugare si discutii despre diverse proiecte.
Desi pare o situatie fara iesire, exista o solutie eleganta si la indemana. Pentru ca, din fericire, exista niste persoane care stiu exact ce vor femeile: chiar ele!

Ofera-le, asadar, posibilitatea de a-si cumpara ce vor cu cardul Compliments®! Reteaua extinsa de magazine afiliate la cardul Compliments® garanteaza libertatea totala de alegere a cadoului dorit: de la imbracaminte, incaltaminte si pana la bijuterii sau parfumuri.

Astfel le vei da, in acelasi timp, si cadoul dorit si ocazia unei sesiuni de shopping. Simplu, smart si memorabil. In plus, cardul preplatit Compliments este foarte avantajos si din punct de vedere financiar pentru tine deoarece sumele acordate de 8 Martie sub forma de carduri Compliments® in beneficiul propriilor salariate sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale, in limita de 150 lei/ salariata, iar asupra sumelor nu se percepe impozitul pe venitul angajatei de 16%!

Astfel, economisesti 35% comparativ cu acordarea aceleiasi sume in bani.

Cardurile Compliments® sunt carduri preplatite emise de Edenred Romania si functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Cardurile Compliments® se acorda in conformitate cu prevederile Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificrile i completrile ulterioare.

Afla mai multe detalii despre cardurile cadou Compliments® sau cere o oferta personalizata de carduri Compliments de 8 Martie!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri