Marcile auto premium au scos in fata tot ce au mai bun la Salonul Auto de la Geneva 2014, modelele de performanta, care in unele cazuri sunt de doua ori mai scumpe decat masina de serie.

Audi

Marca premium germana Audi a prezentat la Geneva a treia generatie a modelului TT in versiunea cea mai puternica TTS de 310 CP. La standul Audi au fost expuse si versiunile sport S1 si S3 Cabriolet.

BMW

In premiera mondiala, BMW a dezvaluit la Geneva primul sau model cu tractiune fata, care este si primul monovolum, Seria 2 Active Tourer. BMW a expus si noile M3 si M4, precum si SUV-ul X3 facelift.

Jaguar

Jaguar a anuntat la Geneva ca va lansa in 2015 modelul XE, care va avea o caroserie din aluminiu si a prezentat publicului XFR-S Sportbrake, un break de 550 CP care accelereaza de 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde.

Mercedes-Benz

S-Klasse Coupe, inlocuitorul modelului CL, si C-Klasse sunt autoturismele care au atras vizitatori la standul Mercedes-Benz.

MINI

MINI Clubman Concept si MINI One sunt noutatile marcii germane la Geneva.

Porsche

Porsche Macan S Diesel a fost prezentat in premiera mondiala. Motorul de 3 litri diesel 258 CP poate duce SUV-ul la 100 km/h in 6,1 secunde.

Range Rover

Range Rover Evoque Si4 Autobiography-Dynamic 285 CP este un exemplar deosebit, de culoare orange, care atrage vizitatorii la standul marcii britanice.

Morgan

In premiera mondiala, Morgan a prezentat modelul Morgan Plus 4 la Salonul Auto de la Geneva.

Sursa foto: salon-auto.ch

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri