Lupita Nyong'o, recompensata recent cu premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru evolutia ei din lungmetrajul "12 ani de sclavie", ar putea interpreta un rol principal in cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor", informeaza hollywoodreporter.com.

Surse au declarat ca actrita s-a intalnit cu regizorul peliculei J.J.Abrams in urma cu cateva saptamani, inainte de gala de decernare a premiilor Oscar 2014, ce a avut loc pe 2 martie, la Los Angeles, scrie Mediafax.

Lupita Nyong'o s-a nascut in Mexic si a crescut in Kenya , absolvind Facultatea de actorie de la Universitatea Yale. Actrita a jucat in serialul "Shuga", realizat de MTV, dar debutul ei in lungmetraj a fost realizat prin rolul din "12 ani de sclavie".

Ascensiunea Lupitei Nyong'o in industria filmului a fost construita pe baza premiilor obtinute in acest sezon, in urma cu cateva saptamani ea primind rolul Tigre Lily in lungmetrajul despre aventurile lui Peter Pan, produs de studiourile Warner Bros., in regia lui Joe Wright.

Totodata, actrita ar putea aparea si in distributia filmului "The Whole Truth", o drama care il are in rolul principal pe Daniel Craig.

Deocamdata, nu se stie ce rol va avea Lupita Nyong'o in lungmetrajul "Star Wars: Episode 7", una dintre posibilitatile vehiculate fiind ca aceasta sa fie descendenta lui Obi-Wan Kenobi. Presa de specialitate relata anul trecut ca J.J. Abrams cauta o actrita in varsta de "20 si ceva de ani, care este ori de culoare ori de o rasa mixta", intrucat personajul Obi-Wan Kenobi "ar fi avut o fiica sau o nepoata".

Pana in prezent, cineastul J.J. Abrams nu a oferit foarte multe detalii despre intriga urmatorului film din franciza, dar se crede ca personajul principal va fi un ucenic Jedi.

Intre timp, fanii francizei "Razboiul stelelor" se vor bucura sa afle ca personajele Han Solo (jucat de Harrison Ford), Printesa Leia (jucata de Carrie Fisher) si Luke Skywalker (jucat de Mark Hamill) vor avea "roluri mai mari in acest film decat se credea initial".

Se pare ca Jesse Plemons ar concura pentru rolul fiului lui Luke Skywalker datorita asemanarii sale fizice cu actorul Mark Hamill, care a interpretat acest rol in primele trei filme din franciza "Razboiul stelelor".

Studiourile Disney au achizitionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", detinuta initial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari in 2012 si au anuntat ca vor lansa trei filme noi din aceasta serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Franciza "Star Wars", creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.

Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

Sursa foto: Lupita Nyong'o, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri