Actrita Jennifer Aniston vrea sa adapteze serialul "Prietenii tai/ Friends" intr-un musical pe Broadway care ar putea fi produs cu un buget de 1 miliard de dolari, informeaza contactmusic.com.

Potrivit presei internationale, actrita in varsta de 45 de ani, se afla in negocieri avansate pentru a adapta acest sitcom, care a rulat pe micile ecrane intre 1994 si 2004, intr-un musical cu un buget de productie "de 1 miliard de dolari". Totodata, Jennifer Aniston doreste ca Lea Michele, una dintre vedetele serialului "Glee", sa joace rolul ei, Rachel Green, in noul musical, iar proiectul ar putea fi coordonat de buna ei prietena, cantareata Sheryl Crow, scrie Mediafax.

Recent, Jennifer Aniston a infirmat zvonurile potrivit carora ar urma sa joace alaturi de fostii ei colegi din distributia serialului "Friends" - Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc si Matthew Perry - intr-o versiune cinematografica a acestui sitcom.

"Nu pot sa-mi imaginez cum ar putea fi realizat acest film. Nu ar fi normal. «Friends» e un show care trebuie urmarit in sufragerie. «Friends» nu e un proiect pentru salile de cinema. Asa ceva nu are sens in mintea mea. Cred ca un astfel de proiect ar fi contrar conceptului sau original", a declarat actrita americana.

Jennifer Aniston a devenit cunoscuta datorita personajului Rachel Green din serialul de comedie "Friends" difuzat timp de zece sezoane de postul NBC incepand din 1994. Pentru acest rol, actrita americana a primit premii importante, inclusiv un Emmy si un Glob de Aur.

Dupa incheierea acestui serial, Jennifer Aniston a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, cum ar fi comediile romantice "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999),"Surpriza: Vine Polly!" (2004) si "Despartiti, dar impreuna" (2006).

In ultimii ani, actrita a avut o tentativa de a juca si in alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fara control" (2005), dupa care a revenit la stilul comediilor romantice. Recent, actrita americana s-a facut remarcata in comediile "Sefi de cosmar/ Horrible Bosses" (2011) si "Noi suntem familia Miller/ We're the Millers" (2013).

In luna februarie, Jennifer Aniston a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, devenind prima vedeta din distributia serialului "Friends" care a primit o astfel de distinctie.

Sursa foto: Actori Friends, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri