O pereche de cercei cu strasuri, purtati de Marilyn Monroe, au fost vanduti unui colectionar cu suma de 185.000 de dolari, in cadrul unei licitatii cu obiecte ale celebritatilor de la Hollywood, organizata intre 11 - 13 aprilie de Julien's Auctions, informeaza contactmusic.com.

Marilyn Monroe a purtat cerceii din argint cu strasuri la premiera filmului "The Rose Tattoo" (1955), cu Anna Magnani si Burt Lancaster in distributie, bazat pe piesa omonima a scriitorului Tennessee Williams.

Printre celelalte obiecte licitate weekendul trecut in Beverly Hills se numara o bricheta folosita de actorului Humphrey Bogart, licitata pentru suma de 19.200 de dolari, si un Pontiac Firebird din 1986, care a apartinut fostului star din "Baywatch" David Hasselhoff, vandut cu 152.600 de dolari, informeaza Mediafax.

Marilyn Monroe a facut senzatie ca model, actrita si cantareata, jucand intr-o serie de filme cu succes de public in anii '50 si la inceputul anilor '60 si devenind un sex simbol inegalabil. Marilyn a murit pe 5 august 1962, din cauza unei supradoze de barbiturice, circumstantele decesului ei, clasat oficial drept "sinucidere probabila", nefiind insa complet elucidate.

Sursa foto: Model Marilyn Monroe/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri