Un numar de 124.000 de romani si 26.000 de straini au apelat la servicii de relaxare in anul 2013, potrivit unei analize realizate de catre despreSpa.ro. Cifra de afaceri cumulata a centrelor spa din Romania se ridica la aproximativ 6,5 milioane euro, in crestere cu 5% fata de 2012.

Din totalul de 6,5 mil. euro nu fac parte abonamentele la sali de fitness sau piscine si nici alte terapii care nu sunt incluse in categoria serviciilor de relaxare (ex. masaje anticelulitice sau alte tratamente de slabire si infrumusetare).

Pretul mediu al unui tratament de relaxare in Romania este de 150 lei

In anul 2013 si la inceputul anului 2014 au fost deschise mai multe centre spa de talie internationala, intre care Premier SPA si Stejarii Country Club, atat din punctul de vedere al calitatii serviciilor oferite, cat si din cel al dotarilor. Acestea se alatura altor investitii importante din anii anteriori, care deja au contribuit semnificativ la dezvoltarea pietei spa din Romania, se mai arata in cercetare.

Sursa foto: Spa. Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri