Iubitorii de animale vor cheltui anul acesta aproximativ 200 de lei de familie pentru achizitionarea de produse si accesorii pentru animalele de companie, estimeaza organizatorii celei de-a sasea editii a Pet Expo, bazandu-se pe experienta anilor trecuti.

Organizatorii Pet Expo estimeaza un trafic de peste 10.000 de vizitatori insotiti de peste 3.000 de animale de companie, pe parcursul celor trei zile de targ de anul acesta. Acestia se asteapta ca peste un sfert din vizitatori sa isi aduca animalul de companie la Romexpo in perioada 16-18 mai.

Pentru editia din acest an, expozantii estimeaza incasari totale de aproximativ jumatate de milion de euro. Estimarile sunt realizate pe baza editiilor precedente, cand media vanzarilor per familie a fost de 200 de lei. Cele mai cautate produse sunt mancarea si accesoriile pentru animalele de companie.

„Media vanzarilor creste la fiecare editie, avand in vedere notorietatea tot mai crescuta a targului. In general bugetul pentru intretinerea animelelor de companie nu este de neglijat, iar vizitatorii vor veni sa cumpere produse de la Pet Expo datorita gamei foarte variate de branduri, dar si pentru ca expozantii au anuntat ca vor vinde la preturi mai mici”, a declarat Ilie Pana, organizatorul Pet Expo.

Vizitatorii targului vor putea adopta animale

Editia din acest an a targului va dobori recordul de animale de companie expuse. Pe langa oportunitartea de a cumpara un animal, vizitatorii pot adopta unul. Astfel peste 500 de animale, provenind din 100 de specii, vor fi aduse de expozanti pentru a fi cumparate sau adoptate. Doua dintre asociatiile de protectie a animalelor comunitare vor aduce 50 de caini si pisici din adapost spre adoptie.

Targul de la Bucuresti reuneste peste 40 de expozanti, dintre care 25 sunt importatori sau distribuitori de mancare pentru animale.

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani beneficiaza de gratuitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri