Mai multe modele de colectie Harley Davidson, din 1918 pana in 2014, vor fi expuse la mallul Promenada. Expozitia este deschisa pana pe 1 iunie.

Printre modelele expuse va fi modelul "Harley Racer", produs in 1927, care are un singur cilindru, cu un motor cu o capacitate de 350 de cmc (cm cubi). Este unul din cele mai rare modele Harley Davidson, un exponat al vremurilor in care cursele reprezentau o adevarata aventura.

Politia americana a cumparat, in 1962, 10.000 de motociclete modelul "Duo Glide" pentru monitorizarea traficului, datorita imbunatatirilor aduse predecesorului sau "Hydra Glide"? Prin adaugarea suspensiei in partea din spate, modelul, supranumit "The Police", a devenit mult mai confortabil.

Motocicleta "Sportster® 883 Reste" este in prezent etalonul stilului retro Harley-Davidson®. Rezervorul clasic de combustibil in stil "peanut" combinat cu steagul in carouri inspirat din curse asigura motocicletei un aspect cool, de Sportster clasic. Aceasta motocicleta este propulsata de un motor Evolution™ de 833 cc produs pentru perfectiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri