Disperat sa rupi usa la ora cinci cand esti la birou? Baietii de la Rhett&Link, unii dintre cei mai cunoscuti furnizori de continut pe canalul YouTube, au facut o melodie special pentru tine. "I'm on vacantion" este noul imn al angajatilor care nu au chef de munca in aceasta vara.

Prin noul lor videoclip, autorii se chinuiesc sa arate ca nimic nu le poate distruge vacanta, desi problemele se tin scai de ei. Chiar si asa, fiecare incearca sa mentina distractia si striga "Totul este minunat. Sunt in vacanta".

In videoclip, cei doi baieti lucreaza la o fabrica de inghetata unde demonstreaza ca sunt niste angajati de nedorit. Dar acest lucru nu le opreste optimismul. Ei striga in continuare ca lucrurile merg struna doar pentru ca sunt in vacanta.

Povestea se incheie cand sefa lor le spune ca, de fapt, concediul nu le-a fost aprobat si ca sunt concediati. Odata cu aceasta veste, baietii bat palma pentru ca au intrat in vacanta permanenta.

Clipul, postat pe YouTube in urma cu doua zile, are deja peste 810.000 de vizualizari.

Sursa foto: Captura YouTube

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri