O cafenea care poarta numele presedintelui rus Vladimir Putin a fost deschisa in centrul istoric al orasulu sarb Novi Sad, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

Un portret al presedintelui rus a fost amplasat langa semnul cu numele lui Vladimir Putin. Proprietarul cafenelei, Radivoje Milianici, a explicat, intr-un interviu pentru postul national de televiziune RTS, ca "numerosi cetateni il respecta pe presedintele Putin, iar in Serbia exista rusofili si persoane care il admira pe liderul rus", informeaza Mediafax.

"Nu consider ca numele cafenelei este controversat", a adaugat el. Oficial, cafeneaua va fi deschisa pentru clienti incepand de saptamana viitoare.

Oficiali europeni si occidentali au solicitat Serbiei, candidata la aderarea la UE, sa se alature sanctiunilor impuse de Bruxelles Rusiei in urma crizei din Ucraina, insa Belgradul evita aplicarea masurilor, pentru a nu-si supara aliatul traditional. Pozitia intervine in conditiile in care Moscova a sustinut Belgradul in mai multe dosare sensibile, in special in ceea ce priveste independenta Kosovo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri