Cui nu ii place inghetata, mai ales vara? Un studiu al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (ANPCPPS) - InfoCons ne atrage atentia ca, desi este canicula, ar fi bine sa citim eticheta diferitelor tipuri de inghetata din comert.

Studiul ANPCPPS a fost realizat pe inghetata cu ciocolata/cacao si a scos cateva lucruri interesante la iveala. In primul rand, trebuie mentionat ca exista inghetate cu foarte multe E-uri si un continut redus de cacao. Recordul il bate o inghetata cu 9 E-uri si doar 1,3% continut de cacao. Va intrebati ce mancati atunci in loc de inghetata de cacao? Destul de simplu, mancati apa, diverse prafuri in loc de lapte, un strop de cacao si multi aditivi care sa compenseze lipsa ingredientelor naturale, coloranti, conservanti si indulcitori. Daca sunteti vegetarieni, vegani sau pur si simplu vreti sa va racoriti cu o inghetata fara aditivi, va recomandam cea mai sanatoasa inghetata de casa, cu un singur ingredient.

Cititi pe Restomania ce tipuri de inghetata de ciocolata din comert au cele mai putine E-uri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri