Este, intr-adevar, foarte mare – se intinde pe 5.000 de metri patrati, are o capacitate maxima de circa 2.000 de oameni si incap 250-300 de mese. Acest lucru o face cea mai mare berarie in spatiu deschis din Europa Centrala si de Est, spune Vlad Dumitru, general manager al Berariei H din Herastrau, Bucuresti, cu o zi inainte de deschiderea oficiala a berariei.

Cei trei actionari, Vlad Dumitru, Iulian Stanciu (eMag) si Ioana Iancu au investit in lansarea localului circa 3 milioane de euro si estimeaza ca vor recupera investitia in 4-5 ani. „Vom organiza targuri, evenimente, spectacole si punem la dispozitie si transport gratuit din si inspre centrul vechi al orasului”, detaliaza Dumitru. Aceste microbuze, doua la numar, vor opri in statiile RATB si fac tururi non-stop, seara si noaptea, intre centrul vechi al orasului si Beraria H.

Pretul berii incepe de la 7 lei si vor fi circa 15 tipuri disponibile. Beraria a angajat 120 de oameni dintre care peste 80 sunt chelneri. „Suntem inca in amenajare dar vom fi gata pentru spectacolul de maine (de vineri – n.r.). Unele evenimente vor fi gratuite, altele cu bilet de intrare – spectacole vor avea loc de miercuri pana sambata, inclusiv. Locurile de parcare nu vor reprezenta o problema – avem rezervat, pentru clienti, o parcela de 3.200 de metri patrati. Estimam 700.000 de vizitatori pe an”, mai spune Dumitru.

Beraria H se va deschide oficial astazi, vineri. Cum ti se pare localul si ideea antreprenorilor? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri