Capitala are un nou restaurant, Royal Steak Hot Stone, in care gatitul se face exclusiv pe piatra incinsa la 450 de grade Celsius. Restaurantul se afla intr-o cladire monument din Piata Romana, deschis in urma unei investitii de aproximativ 100.000 euro.

Localul este detinut de oamenii de afaceri Dorel Florescu, care detine si o firma de bijuterii si a fost in trecut proprietarul restaurantului Bucur, si Georgiana Danila, de profesie avocat. Proprietarii spera sa recupere investitia in restaurant in cel mult cinci ani, iar pentru 2015 se asteapta la o cifra de afaceri de 4 milioane de lei.

Royal Steak Hot Stone are trei saloane cu o capacitate de 60 de locuri si o terasa cu o capacitate de 100 de locuri. Localul, in care lucreaza 12 angajati, va fi deschis publicului in doua saptamani, dupa patru luni de amanajare a cladirii in care si-a desfasurat activitatea anterior un cazinou.

Pe langa gatitul exclusiv pe piatra incinsa la 450 de grade Celsius, o roca vulcanica originara din Africa, restaurantul le permite clientilor sa prepare singuri gustarile sau sa roage unul dintre ospatari sa prepare comanda in fata lor.

In meniul restaurantului se gasesc preparate din carne de vita Argentina importata direct si fructe de mare. Un meniu cu carne de vita Argentina costa intre 64 lei si 84 lei, iar fructele de mare intre 34 lei si 99 lei.

Sursa foto: www.facebook.com/RoyalSteakRestaurant

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri