Un restaurant londonez a creat cel mai scump cocktail din lume, care costa 11.500 de euro, iar bautura este dedicata actritei si cantaretei Grace Jones, celebra pentru aparitia in filmul "Perspectiva unei crime" din seria "James Bond", alaturi de Roger Moore, in 1982.

Restaurantul Gigi, din cartierul londonez Mayfair, a lansat cocktailul in prezenta actritei si cantaretei de origine jamaicana Grace Jones, in varsta de 66 de ani, care a venit la evenimentul organizat vineri seara insotita de artistul britanic Boy George, potrivit Mediafax.

"The Gigi", cum este numita bautura, este o reinterpretare a cocktailului din sampanie preferat de clientii bogati din Mayfair, folosind un amestec de produse alcoolice de renume si foarte scumpe, arome amare si zahar, peste care se adauga fasii de foite de aur. Potrivit reprezentantilor restaurantului, pretul urias al bauturii include costurile pentru fiecare sticla de alcool folosita, cantitatea fiind suficienta pentru 12 pahare de bautura. Cesare Papagna, managerul restaurantului, a declarat ca a dorit sa-i ofere vedetei Grace Jones ceva "cu adevarat special".

Modelul, actrita si cantareata jamaicana Grace Jones, in varsta de 66 de ani, si-a inceput cariera lucrand ca model pentru case celebre precum Yves St. Laurent si Kenzo Takada si pozand pentru reviste de renume - Elle, Vogue si Stern. S-a lansat si in muzica, avand succes cu albumele "Warm Leatherette" (1980), "Nightclubbing" (1981) si "Slave to the Rhythm" (1985). Dupa ce a jucat in mai multe filme de categorie B in anii '70 si '80, a intrat in mainstream in 1984 cu rolul din SF-ul "Conan the Destroyer", in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, cu rolul din "Perspectiva unei crime", un lungmetraj din seria "James Bond", lansat in 1985, si cu rolul unui vampir feroce in filmul "Vamp" din 1986. Prin stilul ei vestimentar avangardist, Grace Jones a influentat o serie de artisti de seama din industria de divertisment, precum Lady Gaga, Rihanna, Nile Rodgers si Basemant Jaxx.

Grace Jones, o prezenta constanta in celebrul club newyorkez Studio 54, a fost casatorita de doua ori - cu producatorul Chris Stanley, cu care s-a casatorit in 1989, si cu bodyguardul Atila Altaunbay, cu care s-a casatorit in 1996 - si a avut o relatie de patru ani cu actorul suedez Dolph Lundgren, fostul ei bodyguard, pe care l-a ajutat sa debuteze in cinematografie cu un rol in "A View to a Kill". In urma relatiei cu colaboratorul ei Jean-Paul Goude, actrita jamaicana are un fiu, Paolo.

Sursa foto: Flickr/Gabriel Amadeus

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri