Printul William al Marii Britanii si sotia lui, care detin titlurile de duce si ducesa de Cambridge, au publicat sambata trei fotografii oficiale de Craciun cu fiul lor, printul George, informeaza bbc.com.

Cele trei fotografii au fost realizate in luna noiembrie si il prezinta pe printul George, in curtea interioara a Palatului Kensington. Printul George, al treilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, a implinit varsta de un an in luna iulie, noteaza Mediafax.

Fotografiile au fost realizate de secretarul privat al printului Harry, Ed Lane Fox, care a lucrat in trecut ca fotograf independent. Printul William si sotia sa Catherine au decis sa faca publice aceste imagini pentru a multumi presei din Marea Britanie, care a respectat rugamintea cuplului princiar de a nu publica fotografiile cu fiul lor realizate de diversi paparazzi, precizeaza Peter Hunt, corespondent BBC pentru casa regala britanica.

Sursa foto: The British Monarchy

Ducele si ducesa de Cambridge s-au declarat recunoscatori pentru faptul ca rugamintea lor, ca printul George sa creasca fara sa aiba parte de o intruziune agresiva din partea presei, continua sa fie respectata. Printul William si sotia lui au revenit de curand in Marea Britanie dupa o vizita de trei zile in Statele Unite, in timpul careia au vizitat memorialul dedicat victimelor de la 11 septembrie 2001 din New York, s-au intalnit cu presedintele Barack Obama si au asistat la un meci de baschet.

Casa regala britanica a anuntat in luna septembrie ca ducesa de Cambridge este insarcinata cu al doilea copil al cuplului. Ducesa a anuntat deja ca, din cauza sarcinei sale care va fi intr-un stadiu avansat, nu va putea sa il insoteasca pe sotul ei in vizitele oficiale pe care acesta le va efectua in China si Japonia, la inceputul anului 2015. Printul William va petrece trei zile in fiecare dintre cele doua tari, in februarie si martie, in timpul carora va vizita capitalele ambelor state.

Sursa foto: The British Monarchy

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri