Tenerife

Tenerife

Insula primaverii vesnice, Tenerife este destinatia in care Anca Fugaciu (30 ani), general manager al hotelului Mercure Bucharest City Center deschis recent in Capitala, va petrece in vacanta de Revelion.

Tenerife este o optiune excelenta pentru iubitorii de natura, pentru ca imbina in mod unic peisajele vulcanice, date de impresionantul Teide, cu ai sai peste 3.700 m altitudine, exotismul florei si faunei unui Parc National clasificat in Patrimoniul Umanitatii de catre UNESCO si relaxarea paradisiaca oferita de numeroasele plaje.

Sursa foto: Tenerife/Shutterstock.com

Australia si Noua Zeelanda

Australia si Noua Zeelanda

Daca vrei sa simti ca te rupi de planeta, dar fara pleci de pe Pamant, inseamna ca esti intr-o vacanta aventuroasa in Australia si Noua Zeelanda. Sunt doua destinatii alese de Ingrid Lambru, director de marketing la compania de cercetare de piata, Mercury Research. Australia este cel mai secetos continent din lume, dar este inconjurat de cea mai colorata viata marina.

New York

New York

Numai sa-ti doresti sa ajungi in New York inseamna ca ai deja o doza mare de energie pe care vrei sa o consumi in efervescenta americana. New York a fost si alegerea Monicai Cadogan, CEO Vivre, magazin de design interior, care ne-a povestit de ce merita sa simtiti personalitatea New York-ului pe propria piele. Ai putea sa nu alegi New York cand aici simti ca traiesti o vacanta la cea mai mare intensitate pe care ti-o poate oferi un oras pe aceasta planeta?!

Sursa foto: New York/Shutterstock.com

Nordul Scotiei

Nordul Scotiei

Sa calatoresti in nordul Scotiei inseamna sa alegi locul in care te afunzi in peisaje de poveste. Dragos Geletu (41 ani), managing director al KLG Europe Logistics Romania, furnizor de servicii de logistica, a facut aceasta alegere. Motivul? Nordul Scotiei este o regiune incarcata de istorie, de o frumusete aparte, unde poti sa mergi pe celebrul drum al whiskey-ului si sa ajungi la celebrele lacuri, inclusiv la Loch Lomond.

Sursa foto: Castel in Scotia/Shutterstock.com

Copenhaga

Copenhaga

O vizita in Copenhaga iti ofera acces in "paradisul nordului" in care traiesti in acelasi timp eleganta trecutului si a prezentului. Capitala Danemarcei a fost alegerea Mirela Meita, director general al agentiei de relatii publice Chelgate Public Affairs & Public Relations. Copenhaga este unul dintre cele mai scumpe si curate orase din lume si locul in care trecutul intalneste prezentul prin arhitectura cladirilor care coloreaza destinatia.

Kefalonia

Kefalonia

V-ati gandit la o vacanta in Kefalonia, insula greceasca decorata cu munti stancosi de care se loveste turcoazul Marii Ionice? Doctorul Bogdan Ivanescu, cofondator si vicepresedinte A.R.B.A.C.S. - Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem, s-a gandit si a ales aceasta insula, aflata intr-o zona muntoasa bogata in pesteri. "Pe langa pestera Melissani, despre care am auzit ca rivalizeaza ca frumusete cu faimoasele cenote din Yucatan, voi vizita plaja Myrthos, una dintre cele mai bune plaje din lume, care primeste anual distinctia "Blue Flag". In alta zi, mi-am propus sa merg pe insula Ithaca, pe care Homer a prezentat-o omenirii ca fiind casa lui Ulise", ne-a povestit Bogdan Ivanescu.

Sursa foto: Insula Kefalonia/Shutterstock.com

Istanbul

Istanbul

Cand mergi in Istanbul, ajungi in locul in care poti "trece" prin 1.000 de ani de istorie universala. Aici si-a petrecut vacanta de vara si Florin Stoleriu, business unit manager al diviziei Arhitectural din cadrul Policolor. De ce Istanbul? Pentru ca este singurul oras din lume in care se intalnesc doua continente si unde traiesti in acelasi timp modernismul Occidentului si traditiile Orientului.

Sursa foto: Istanbul/Shutterstock.com

Sursa foto: Businessman pe plaja/Shutterstock.com