Enrique Iglesias a fost dat in judecata de doi compozitori care il acuza pe cantaretul spaniol ca a plagiat o melodie de-a lor atunci cand a inregistrat piesa "Bailando", informeaza contactmusic.com.

Cristian Escuti si German Schulz afirma ca single-ul "Bailando" reprezinta de fapt o copie a piesei lor "Quiero Bailar Contigo", inregistrata in 2009 si propusa ulterior, in 2012, directorilor de la Sony Music.

Cei doi compozitori nu au primit niciun raspuns de la managerii casei de discuri si au presupus ca acestia au ales sa ignore propunerea lor, pana cand au ascultat single-ul "Bailando", lansat de Enrique Iglesias in 2014. Cristian Escuti si German Schulz, citati de TMZ.com, spun ca ritmul, linia melodica, versurile si corul din refrenul piesei lui Enrique Iglesias au fost preluate din cantecul lor, scrie Mediafax.

"Bailando" este un cantec inregistrat de cantaretul spaniol Enrique Iglesias pentru cel de-al 10-lea album de studio al sau, "Sex and Love", aparut pe piata in anul 2014. Versiunea originala a piesei, inregistrata in limba spaniola, reprezinta o colaborare a cantaretului spaniol cu artistii cubanezi Descemer Bueno si Gente de Zona. Cantecul a fost lansat de Universal Republic Records si reprezinta cel de-al saselea extras pe single de pe albumul "Sex and Love".

Enrique Iglesias, fiul celebrului cantaret spaniol Julio Iglesias, a calcat pe urmele tatalui si a ajuns unul dintre cei mai in voga artisti pop din ultimele doua decenii. "Escape" (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vandut in peste 10 milioane de exemplare in intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri